Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu, pe primul loc la Târgu Jiu

LUPTE: Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu, pe primul loc la Târgu Jiu 

lupte

Sportivii Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte au încheiat cu fruntea sus Turneul 1 de calificare al Campionatului Naţional de lupte pentru cadeţi. La capătul evoluţiilor remarcabile realizate în întrecerea de la Târgu Jiu, de la sfârşitul săptămânii trecute, aceştia au reuşit nu mai puţin de şase calificări în etapa finală a concursului, ce va avea loc la Constanţa, în perioada 29-31 mai.
Dintre luptătoarele antrenate de Cornel Cornea şi Georgiana Filip, cele mai bune rezultate le-au înregistrat Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu. Ambele sportive au finalizat concursul pe primul loc, la întrecerile dedicate categoriilor 40 şi respectiv 65 de kilograme.
Tot la turneul de la Târgu Jiu, Narcis Popescu a terminat pe locul 2 la categoria 100 de kilograme, iar Niculin Ionescu s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, în cadrul categoriei 76 de kilograme.
Pe de altă parte, în urma poziţionării în primele zece locuri, Denisa Ionescu (49 kg) şi Mihai Marinescu (69 kg) reprezintă alţi doi sportivi de la CSŞ Târgovişte care au acces în faza finală a Naţionalelor de lupte pentru cadeţi.

Rezultatele foarte bune contabilizate de luptătorii dâmboviţeni în turneul de calificare au mulţumit pe deplin conducerea tehnică a secţiei de lupte de la CSŞ.

„Este un lucru îmbucurător că vom merge în finală cu numai puţin de şase sportivi. Mă aşteptam la astfel de rezultate din partea fetelor, dar mai puţin din partea băieţilor. Este o surpriză şi pentru mine ce au putut realiza băieţii noştri la Târu Jiu. Am încredere în toţi că se vor prezenta foarte bine şi în finală. Cu siguranţă, la Constanţa vom cuceri câteva medali, prin aceşti copii”, ne-a declarat Cornel Cornea.

Următorul concurs la care vor lua parte luptătorii de la CSŞ Târgovişte va fi Turneul 1 de calificare pentru juniori, de la Băcău, din perioada 20-22 martie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*