Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 18, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu vor reprezenta România la CE

LUPTE: Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu vor reprezenta România la CE 

Diana Vlăsceanu (dreapta), Maria Cioclea (mijloc)

Două sportive de la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte au fost selecţionate în lotul naţional de lupte al României pentru cadeţi. Printre luptătoarele clubului târgoviştean care au primit convocări sub „tricolor” se numără Maria Cioclea (cat. 40 kg) şi Diana Vlăsceanu (65 kg).

Ambele sportive vor reprezenta România la Campionatul European de lupte pentru cadeţi, din Serbia, programat în perioada 4-9 august. Până la începutul lunii august, luptătoarele dâmboviţene se vor antrena la Bucureşti, alături de toată delegaţia România care va fi deplasată la puternica întrecere din ţara vecină.

Pe de altă parte, la sfârşitul săptămânii trecute, Georgiana Burduf (CS Târgovişte) a terminat pe locul 5 Turneul Internaţional de lupte al României pentru seniori, desfăşurat în Sala Sporturilor, din Bucureşti. În lupta pentru medalia de bronz, destinată categoriei 48 de kilograme, sportiva antrenată de Cornel Cornea a cedat în faţa unei luptătoare din Republica Moldova. De asemenea, la acelaşi concurs internaţional, Ionel Stoica (CS Târgovişte) s-a clasat pe locul 7, la categoria 86 de kilograme.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*