Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » LUPTE: Medalii de argint şi bronz pentru luptătoarele de la CSŞ Târgovişte

LUPTE: Medalii de argint şi bronz pentru luptătoarele de la CSŞ Târgovişte 

Maria Cioclea a cucerit medalia de argint

Luptătoarele Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte au impresionat din nou! De această dată, elevele lui Cornel Cornea s-au evidenţiat la Turneul Internaţional S. Rusu&I. Popovici – cadeţi şi G. Berceanu&V. Iorga – juniori, găzduit de Sala de Atletism din Complexul „Lia Manoliu”, din Bucureşti.

În cadrul puternicului concurs, Maria Cioclea a reuşit să cucerească medalia de argint, iar Diana Vlsăceanu, pe cea de bronz, la întrecerile destinate cadeţilor. Prima luptătoare a concurat la categoria 40 de kilograme, iar a doua la 65 de kilograme. Din informaţiile oferite de Cornel Cornea, dacă cele două sportive ar fi fost puţin mai atente în meciurile din fazele finale, ar fi putut ajunge la rezultate şi mai bune.

Pe lângă cele două medaliate, CSŞ Târgovişte a mai fost reprezentat la competiţia din Capitală şi de Georgiana Burduf, o luptătoare care a terminat pe locul 5 întrecerea dedicată categoriei 48 de kilograme, la juniori.

La concursul internaţional de lupte pentru cadeţi şi juniori au fost prezenţi 550 de sportivi, ce au reprezentat 24 de ţări.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*