Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MĂCELARUL IULIANEI NEBLEA S-A PUS PE PLÂNS ÎN FAȚA ANCHETATORILOR! Criminalul a tranșat-o pe femeia de 36 de ani în cada apartamentului din Topoloveni

MĂCELARUL IULIANEI NEBLEA S-A PUS PE PLÂNS ÎN FAȚA ANCHETATORILOR! Criminalul a tranșat-o pe femeia de 36 de ani în cada apartamentului din Topoloveni 

criminal topoloveni 2

Florin Mînzăraru, bărbatul care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş, este arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia fost luată joi seara de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor.

El şi-a recunoscut faptele, menţionat că mobilul omorului a fost jaful şi violul, după cum bănuiau anchetatorii.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a plâns în faţa poliţiştilor şi procurorilor, cărora le-a spus că regretă ce a făcut, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse judiciare, Mînzăraru a descris împrejurările în care a comis crima. El a precizat că a tranşat cadavrul Iulianei Neblea, de 36 de ani, în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.

Iniţial, Mînzăraru a refuzat să-şi recunoască fapta, însă acesta a cedat în timp ce, de faţă cu el, anchetatorii îi percheziţionau locuinţa din localitatea argeşeană Leordeni.

La poarta locuinţei se adunaseră, în timpul percheziţiei, o mulţime de săteni, care îl huiduiau pe Mînzăraru şi cereau, în cazul său, pedeapsa cu moartea. Apartamentul din Topoloveni a fost sigilat de către anchetatori, urmând să fie, de asemenea, percheziţionat.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*