Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MAGAZIN: Bijuteriile din argint nu se vor demoda niciodată!

MAGAZIN: Bijuteriile din argint nu se vor demoda niciodată! 

bijuterii argint

Atunci când vorbim despre bijuterii din metale prețioase, nu încape îndoială că primele locuri în topul popularității sunt ocupate de cele confecționate din aur și argint. Ambele au propriile caracteristici și proprietăți și, fără prea mari bătăi de cap, pot fi potrivite pentru orice ținută! Ba chiar am putea spune, dacă vrem să facem o comparație între cele două, că argintul poate fi mai ușor de asortat și de purtat, și, în plus, are și o mulțime de proprietăți deosebite.

Efectele argintului asupra celor care îl poartă

Fiind folosit pentru bijuterii și obiecte de artă încă din cele mai vechi timpuri, se spune că argintul are un efect benefic asupra organismului, fiind „poreclit” și „sistemul imunitar secundar” al omului. Motivul care stă la baza acestei concepții își are originile în credințe ce datează încă din Antichitate, când acest metal era apreciat pentru efectele sale vindecătoare, fiind folosit în acupunctură sau ca tratament pentru diferite boli.

Un alt motiv pentru care argintul este un metal deosebit constă în faptul că acesta este recunoscut și pentru proprietățile sale dezinfectante, pentru efectele antioxidante, antibiotice, dar și antifungice.

Prin urmare, lăsând la o parte aspectul estetic deosebit pe care îl are, adevărata valoare a argintului constă în minunatele proprietăți pe care le are din punct de vedere medical și spiritual, aducându-le o mulțime de beneficii celor care îl poartă!

Pe de altă parte, însă, nici aspectul estetic nu este tocmai de neglijat, în special în ziua de astăzi, când bijuteriile au fost duse la un cu totul alt nivel și poți găsi absolut orice îți poți imagina!

Însă, în toată această piață tot mai mare și mai creativă a bijuteriilor de orice fel, argintul continuă să își păstreze un loc de cinste în preferințele oamenilor din întreaga lume, fără să dea vreun semn că se va demoda vreodată!

Ce bijuterii din argint sunt la modă?

În general, în ziua de astăzi este la modă orice îți place și îți stă bine, cât timp ai o imagine stilată. În continuare, bijuteriile handmade se mențin și ele în topul preferințelor tuturor femeilor, astfel că nu ar fi rău să alegi ceva care combină handmade-ul cu argintul.

Dacă ai nevoie de o recomandare, îți putem da un exemplu ceva mai ieșit din comun, pe care nu-l găsești oriunde, și care se distinge, totodată, prin eleganță, originalitate și rafinament.

Ne referim la cerceii din argint cu flori de porțelan, lucrați manual, pe care îi poți găsi în bijuteriile Ariki Bijoux sau în bijuteria online ariki.ro. Tot aici găsești numeroase alte modele deosebite de bijuterii din argint – de la inele și brățări, până la broșe, coliere și pandantive – care pot fi potrivite pentru orice ocazie.

Mai mult, dacă ești în căutarea unui cadou, tot la Ariki Bijoux poți găsi și seturi de bijuterii din argint, încrustate cu pietre din zirconiu, de chihlimbar sau cu perle, la prețuri concurențiale și într-o gamă variată de modele.

Adaugă un Comentariu

*