Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » MÂNDRIE: Gabriel Marin, din Târgovişte, şi-a adjudecat două titluri de campion mondial K1!

MÂNDRIE: Gabriel Marin, din Târgovişte, şi-a adjudecat două titluri de campion mondial K1! 

gabriel marin

Târgovişteanul Gabriel Marin a devenit, în acest week-end, de două ori campion mondial, la K1 full şi K1 light. Competiţia s-a desfăşurat în Italia. În finala K1 light, Gabriel a luptat accidentat. Cu o medalie se întoarce şi fratele său David, care a obţinut bronzul K1 full. Băieţii sunt antrenaţi de tatăl lor, Marius Mihai Marin.

„Am întâlnit sportivi tari şi mari, la propriu. În finala K1 light, Gabriel a învins Ucraina după o repriză de departajare, deşi nu era nevoie. Mulţumim Sihan Dejanu Adrian pentru sprijin. Mulţumim prietenilor noștri pentru că au făcut posibilă participarea la un campionat aşa de mare, campionatul mondial unificat, unde vin luptători din toate stilurile posibile de arte marţiale. De asemenea, mulţumim sponsorului nostru, Timbark Târgovişte, reprezentat de domnul Cristi Scânteie”, ne-a spus Marius Mihai Marin.

david si gabriel marinÎn luna mai, David şi Gabriel au făcut parte din lotul României de Wushu Kung Fu şi Quingda pentru Campionatul European care s-a desfăşurat în Georgia. Amândoi au devenit atunci vicecampioni. David – pentru a doua oară, iar Gabriel, care s-a aflat la prima sa participare la acest nivel competiţional, a fost la un pas să-şi adjudece titlul european la juniori, arbitrii fiind nevoiţi să decidă după o repriză de departajare.

Felicitări, băieţi!

Adaugă un Comentariu

*