Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » MÂNDRIE: Pompier din Piteşti, două medalii de argint în Statele Unite ale Americii!

MÂNDRIE: Pompier din Piteşti, două medalii de argint în Statele Unite ale Americii! 

plutonier major Mihai Tistuleasa

Tistu, cum îi spun colegii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piteşti plutonierului major Mihai Tistuleasa, s-a întors victorios de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, care s-au desfăşurat în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles. Competiţia a reunit peste 10.000 de concurenţi, care s-au întrecut în cadrul a 60 de discipline sportive, iar piteşteanul a obţinut două medalii de argint la rowing indoor (500 m, respectiv 2.000 m).

pompier pitesti campion mondial 2

De asemenea, plutonierul major Mihai Tistuleasa a ocupat un merituos loc V la Judo, categoria 73 kg, deşi a fost accidentat la o mână. În 2015, la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor desfăşurate în ținutul Fairfax din nordul statului Virginia, Statele Unite ale Americii, pompierul din Piteşti a obţinut două medalii de argint la această disciplină.

„Rezultatele obținute de colegul nostru demonstrează încă o dată că latura sportivă completează suita calităților pe care pompierii le dețin: curaj, devotament și onoare. Felicitări! Suntem mândri de tine!”, se arată într-un comunicat al ISU Argeş.

Adaugă un Comentariu

*