Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MÂNDRIE: Un român a fost ales profesorul anului în Olanda! A impresionat cu metoda sa de predare! VIDEO

MÂNDRIE: Un român a fost ales profesorul anului în Olanda! A impresionat cu metoda sa de predare! VIDEO 

alexandru iosup

Un român a fost ales profesorul anului în Olanda de un juriu format din studenţi şi specialişti în educaţie, informează B1 TV. Alexandru Iosup, i-a impresionat pe olandezi prin metoda sa originală de predare. Acesta foloseşte jocurile în tipul cursurilor, pentru a le explica studenţilor săi noţiuni complexe de inginerie şi informatică.

Alexandru Iosup are 34 de ani si este din București, unde a urmat Universitatea Politehnică. În Olanda, a fost desemnat profesorul anului, premiu pe care l-a primit de la ministrul Educaţiei. Şi asta după ce anul trecut fost ales cel mai bun profesor de la Universitatea Tehnică din Delft, instituţie de învăţământ superior care l-a adoptat în urmă cu 10 ani.

Alexandru Iosup îşi atrage studenţii de la Facultatea de Inginerie, Matematică şi Informatică printr-o metodă inovativă de predare. Profesorul foloseşte în timpul cursurilor tehnici utilizate în mod normal pentru dezvoltarea jocurilor sociale online. Tocmai de aceea, studenţii sunt motivaţi să înveţe şi să exceleze în studiile pe care le urmează.

”O bună educaţie presupune inovaţie. Lumea are nevoie de absolvenţi gata de lucru chiar acum. Dar educaţia din prezent nu îi motivează sufiecient pe studenţi. „Gamification” poate schimba asta. Folosind elemente de joc în domenii care nu includ asta, precum educaţia, toţi studenţii pot fi motivaţi.”, spune profesorul.

Alexandru spune că nu a plecat din ţară pentru bani. În profesia lui se câştigă bine oriunde, însă în România se lovise de corupţia endemică, de o societate în ale cărei valori nu se mai regăsea. Totuşi, nu exlude ca într-o zi să se întoarcă în ţară.

Sursa: www.b1.ro

VIDEO

Răspuns la MÂNDRIE: Un român a fost ales profesorul anului în Olanda! A impresionat cu metoda sa de predare! VIDEO

  1. viorica

    Cautam colaboratori pentru o afacere noua , legala si de perspectiva .Puteti castiga bani
    Lucrand lejer 3 ore zilnic in fata calculatorului.Detalii suplimentare la email vioflo53@gmail.com

     

Adaugă un Comentariu

*