Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » MARATON: Jandarmul Ionuţ Timofte, locul II la concursul de alergare montană din Bucegi

MARATON: Jandarmul Ionuţ Timofte, locul II la concursul de alergare montană din Bucegi 

Sursa foto: Marathon 7500 | fisheye.ro

Pasionat de alergarea montană, plutonierul major Ionuţ Timofte a reprezentat luna aceasta Jandarmeria Română la „Marathon 7500″, ediţia a IX-a, care s-a desfăşurat în Munţii Bucegi. Ca particularitate, competiţia a impus alergarea pe echipe, iar subofiţerul din cadrul IJJ Dâmboviţa a participat împreună cu Andrei Ivănescu, un ploieştean în vârstă de 19 ani, aflat la început de drum în acest sport.

Ionuţ Timofte a intrat în concurs la categoria „Open”, adică 45 de km cu o diferenţă de nivel de 3.300 de metri, pe traseul Peștera – Vf. Omu (2.507 m) – Valea Cerbului – Gura Diham – Prepeleac – Mălăiești – Vf. Omu – Poiana Guțanu – Șaua Strungă – Padina – Peștera, şi s-a clasat pe locul II din 152 de echipe, obţinând un timp oficial de 6 ore, 33 minute şi 42 secunde.

marathon bucegi 2

Sursa foto: Marathon 7500 | fisheye.ro

Pe 9 septembrie, jandarmul dâmboviţean va participa la cea de-a VIII-a ediţie a ultramaratonului „Ciucaş X3″, care se va desfăşura în Munţii Ciucaş, urmând să alerge 105 km, cu o diferenţă de nivel de aproximativ 4.900 de metri.

Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa din anul 2006. A participat, în ultimii 3 ani, la 32 de competiţii, dintre care 13 semimaratoane şi 1 maraton pe asfalt, 6 martoane montane şi 12 crosuri, obţinând de fiecare dată rezultate notabile.

Adaugă un Comentariu

*