Știri, Muntenia-Sud, România|joi, septembrie 20, 2018
Sunteți Aici Home » ALEGERI » MARINESCU: Cred în forţa oamenilor de a schimba lucrurile, în starea de normalitate

MARINESCU: Cred în forţa oamenilor de a schimba lucrurile, în starea de normalitate 

ioan marinescu 3

Ioan Marinescu, candidat independent pentru funcţia de consilier judeţean în Dâmboviţa, nu crede în sondaje. Spune că astfel de măsurători sociologice ies în funcţie de cine le ordonă, satisfac orgoliul unora care se cred de neschimbat, de nemişcat din jilţurile pe care le ocupă totuşi vremelnic.

„Am citit cu interes sondajele prezentate în presa locală. Ştiu ce înseamnă sondajele comandate şi plătite de cei care îşi permit. Am remarcat «satisfacţia» unui… puternic al momentului şi aroganţa referitoare la independenţi, în special faţă de mine.

Îi cunosc puterea… distructivă faţă de cei care i se opun. Nu mă sperie. În deplasările recente în teren, trei foşti colegi mi-au reconfirmat boicotul ordonat de la centru. Cred însă că cei care mă susţin sunt mult mai mulţi decât cei care vor să mă încurce. Cred în oameni, în forţa lor de a schimba lucrurile, în starea de normalitate în care să trăim.

Cred că atitudinea de stăpân trebuie schimbată cu cea de partener. Independenţa se câştigă greu şi se apară mult mai greu”, a mărturisit Ioan Marinescu.

Material realizat de SC Incomod Media SRL la comanda candidatului independent Marinescu Ioan, Cod mandatar: 24160177

 

Adaugă un Comentariu

*