Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » Mașina-fantomă de la Carpatmontana Serv! Consumă mai mult decât circulă

Mașina-fantomă de la Carpatmontana Serv! Consumă mai mult decât circulă 

masina carpatmontana

Fostul ofițer de informații Alexandru Oprea, actualul președinte interimar al Consiliului de Administrație de la Carpatmontana Serv SA – societate cu acționar majoritar Consiliul Județean Dâmbovița, a dezvăluit presei că la sus-menționata firmă s-au cheltuit bani cu sacul.

Oprea nu-și explică unde a fost consumată benzina cu care directorul Sârbu, aflat acum într-un prelungit concediu medical, și-a alimentat autoturismul de serviciu.

”Se află în cercetare la Poliție o speță legată de folosirea abuzivă a cardurilor de alimentare cu carburanți, carduri care s-au aflat la domnul Emilian Sârbu. Acesta a alimentat cu carburant pentru 23.000 de kilometri autoturismul DB-15-CJD care are la bord… 11.000 de kilometri”, a declarat Alexandru Oprea.

Răspuns la Mașina-fantomă de la Carpatmontana Serv! Consumă mai mult decât circulă

  1. Anonim

    Domnul Oprea am si eu o intrebare domeniul public al judetului Dambovita este administrat de o societate comerciala _ Poate se mai documenteaza domnii de la CJD depres ce insemna proprietatea publica. Ca a facut niste puscarisi ce au vrut in acel consiliu .

     

Adaugă un Comentariu

*