Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » MĂSURĂ: Ajutor de minimis pentru înfiinţarea de firme şi crearea de locuri de muncă

MĂSURĂ: Ajutor de minimis pentru înfiinţarea de firme şi crearea de locuri de muncă 

Sursa foto: Facebook

Proiectele propuse de PSD în campania electorală nu rămân vorbe goale, spune deputatul Corneliu Ştefan. Unul câte unul, încep să fie materializate, puse în practică în beneficiul cetăţenilor români.

„Guvernul Grindeanu a adoptat Programul Start-Up Nation-România care ar putea genera 20.000 de locuri de muncă pe an în cadrul celor 10.000 de întreprinderi nou înfiinţate. Acesta vor trebui să angajeze minimum doi salariaţi cu contract de muncă pe durată nedeterminată şi normă întreagă şi să-i menţină în activitate cel puţin trei ani.

Prin acest program se acordă ajutor de minimis în sumă maximă de 200.000 de lei pentru un beneficiar, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui număr maxim estimat de 10.000 de întreprinderi mici şi mijlocii”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan.

Întreprinderile beneficiare ale Programului Start-up Nation-România sunt societăţile comerciale înfiinţate de către persoane fizice după intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă şi care îndeplinesc, la data depunerii cererii de finanţare, criteriile de eligibilitate.

Adaugă un Comentariu

*