Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » MĂSURĂ: Liberalii vor pleca din şedinţele CJD când Ţuţuianu sare calul

MĂSURĂ: Liberalii vor pleca din şedinţele CJD când Ţuţuianu sare calul 

liberali dambovita

Lupta politică se adânceşte. PNL şi PSD dau acum atacul la baionetă. Totul se pare că a plecat de la… blestemul Brâncovenilor. Liberalii s-au supărat foc pe Adrian Ţuţuianu fiindcă are un comportament deviant în relaţiile cu consilierii judeţeni dar şi cu angajaţii din subordine.

Gabriel Grozavu a spus astăzi că ar fi fost ideal dacă doctorul Jean Popescu, şi el bulversat de conduita şefului judeţului, ar fi avut specializarea Psihiatrie, astfel „ar fi fost mult mai aplicate recomandările pe care ar fi trebuit să le primească Ţuţuianu”.

Aleşii PNL au hotărât să nu mai accepte ieşirile preşedintelui Consiliului Judeţean. Cum o sări calul, luptătorii PNL nu vor ieşi la război, cum era de aşteptat, ci vor băga codiţa între picioare şi vor părăsi şedinţele de consiliu. Metoda, brevetată şi de alţii, miroase mai mult a laşitate. Când intri în politică, nu trebuie să ignori, ci să te zbaţi, să demonstrezi că ai dreptate şi, dacă este nevoie, să-ţi scoţi adversarul din pepeni, să îi vadă electoratul adevărata faţă.

Jean Popescu

Jean Popescu

Liberalii, boemi, au optat pentru soluţia mai uşoară, plecăm din şedinţe când mai sare Ţuţuianu calul. Această decizie au luat-o PNL-iştii în urma ultimei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean, când preşedintele Adrian Ţuţuianu a avut un acces de furie findcă aleşii liberali au tratat cu dezinteres şi ură marea lucrare de la Palatul Brâncovenesc a cărui inaugurare, spune doctorul Jean Popescu, s-a făcut într-un moment nepotrivit.

Liberalii au fost derajaţi de faptul că, după această inaugurare, au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară şi, acolo, surpriză.

„Suntem chemaţi să prelungim contractul de lucrări pentru încă 6 luni şi că trebuie să acordăm din bugetul Consiliului Judeţean o sumă de opt mii de lei, pentru a completa o parte din sumele care trebuiesc pentru finalizarea contractului. Gabriel Grozavu nu a avut de lucru şi l-a întrebat pe Ţuţuianu dacă a fost realizată recepţia lucrării. Aflăm că nu s-a făcut. Dacă există comisie de recepţie. Aflăm că nu s-a întrunit comisia de recepţie. Că nu se ştie decât cine este reprezentantul Consiliului Judeţean care va face parte din comisie”, explică Jean Popescu.

Şi, findcă Grozavu a tot continuat să-l sâcâie pe Ţuţuianu cu întrebările lămuritoare s-a aprins vâlvătaia…

„Atât i-a trebuit domnului Ţuţuianu pentru a începe ceea ce face de luni de zile în Consiliul Judeţean, să aducă jigniri, să se răstească la cei care au altă opinie faţă de opinia dumnealui, fie că ei sunt consilieri, fie că sunt salariaţi ai Consiliului, toţi sunt proşti, toţi sunt neinformaţi, toţi nu ştiu ce vorbesc”.

Gabriel Grozavu

Gabriel Grozavu

Şi uite aşa, liberalii sunt hotărâţi să nu mai tolereze ieşirile lui Adrian Ţuţuianu, drept pentru care, cum va începe cu jignirile, vor pleca acasă. E şi ăsta un mod de reprezentare politică. Prin retragere şi ignorare. Dar, parcă nu pentru asta i-am ales! Să dea bir cu fugiţii!

Gabriel Grozavu, care a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean făcând echipă cu Adrian Ţuţuianu, şi o vreme păreau să se înţeleagă bine, spune că preşedintele CJ are un comportament „cum rar mi-a fost dat să văd, un comportament de vătaf. Dânsul se tot plângea în pledoaria pe care a avut-o în urma intervenţiei mele că a stat în noroi nu ştiu cât timp, în ploaie… Nu cred că este atât de neobişnuit cu noroiul fiindcă din noroi provine. Ţuţuianu nu îşi trădează originea”, a declarat, curajos şi stăpân pe termenii folosiţi, Gabriel Grozavu.

Stai şi te întrebi ce au făcut aleşii PNL până acum. De ce nu au ştiut din timp că se va face inaugurarea Complexului Brâncovenesc de la Potlogi fără să se realizeze recepţia. Să vii acum şi să prezinţi care sunt condiţiile legale în care trebuie să se efectueze o recepţie este tardiv. Sunt lucruri care trebuiau analizate şi orientate către opinia publică mai demult…

Adaugă un Comentariu

*