Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MĂSURĂ: Peste 3.000 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru examentul de Bacalaureat

MĂSURĂ: Peste 3.000 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru examentul de Bacalaureat 

Sursa foto: gandul.info

3.224 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a Bacalaureatului (8 iunie – 10 iulie).

Potrivit şefului Poliţiei Române – chestorul general de poliție Petre Tobă, echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 1.900 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

CITEŞTE ŞI: „Înregistrările audio-video din sălile de exament se verifică după fiecare probă scrisă a examenului de Bacalaureat”

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

Totodată, pentru ca examenul de maturitate să fie unul fără incidente, au fost mobilizaţi în dispozitive de siguranţă şi numeroşi militari jandarmi.

Adaugă un Comentariu

*