Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » MĂSURĂ: Teatrul pentru Copii Târgovişte funcţionează într-o locaţie nouă, din motive de securitate

MĂSURĂ: Teatrul pentru Copii Târgovişte funcţionează într-o locaţie nouă, din motive de securitate 

ranin ok

Conducerea Teatrului Municipal „Tony Bulandra” Târgovişte a dispus, după incendiul din „Clubul Morţii” din Bucureşti, să schimbe locaţia în care se desfăşoară spectacolele pentru copii, având în vedere că sala de la Casa de Cultură „I Gh. Vasiliu”, situată în zona Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, nu are decât o uşă de evacuare. Prin urmare, spectacolele pentru copii se organizează acum în Sala Studio a Teatrului „Tony Bulandra” – pe Bulevardul Carol I. Măsura va rămâne în picioare până când Primăria Târgovişte va reamenaja şi moderniza Casa de Cultură a Municipiului sau va găsi o altă locaţie corespunzătoare.

„Am suspendat activitatea din motive de securitate ISU. Nu era decât o ieşire şi nu vreau să se întâmple o nenorocire. Am făcut cerere la Primărie să se restaureze casa aia. Răspunsul este că în perioada 2014 – 2020″, precizează Mihai Constantin Ranin – directorul Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

Luna aceasta, primul spectacol pentru copii – „Capra cu trei iezi”, în regia lui Antoniu Vasile Berenyi – se va consuma joi, 3 decembrie, de la ora 10:00. Miercuri, 9 decembrie, de la orele 10:00 și 12:00, vor avea loc două reprezentații în premieră ale spectacolului „Cenușăreasa” – în regia lui Bogdan Matei. Copii se vor putea bucura apoi de „Lampa lui Aladdin ” – sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 11:00 şi „Aventurile Peştişorului Azuriu” – marţi, 15 decembrie, de la ora 10:00. Rezervările se fac la numărul de telefon 0727.892.221.

teatrul tony bulandra targoviste 1

 

Adaugă un Comentariu

*