Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Membrii BPJ al PSD s-au supărat pe preşedintele Adrian Ţuţuianu!

Membrii BPJ al PSD s-au supărat pe preşedintele Adrian Ţuţuianu! 

adrian tutuianu

Am aflat că mai mulţi membri ai Biroului Politic Judeţan al PSD Dâmboviţa s-au supărat când au auzit că preşedintele Adrian Ţuţuianu a făcut câteva nominalizări cu privire la cei care vor candida pentru funcţiile de primar din partea formaţiunii social-democrate la alegerile locale de anul viitor.

Reprezentanţii BPJ ar fi spus că această decizie nu poate fi luată doar de Ţuţuianu. Candidaturile trebuie să fie susţinute şi validate de fiecare organizaţie în parte, apoi de către conducerea judeţeană.

Mai spun unii membrii BPJ că normal ar fi fost să fie consultaţi şi partenerii din alianţă, respectiv UNPR, PC, PLR. De pildă, la Târgovişte, cel mai disputat post de primar, care a creat multiple animozităţi în rândul partidului, Adrian Ţuţuianu a spus că PSD îl va avea candidat pe actualul primar interimar, Cristian Stan.

Nu contestăm capacităţile politice şi administrative ale tânărului lider PSD, dar, mergând pe linia formaţiunii social-democrate, ne amintim că, la un moment dat, se vorbea de un sondaj de opinie în care să intre câte un reprezentant de la fiecare formaţiune aliată, inclusiv alţi doritori din partid. Se dădea şi o dată a organizării sondajului.

În cele din urmă, nu am mai auzit nimic de respectivul test de imagine. A fost doar un joc prin care s-a dorit ameţireea presei sau în partid nu se mai respectată decizile luate?

3 Răspunsuri la Membrii BPJ al PSD s-au supărat pe preşedintele Adrian Ţuţuianu!

 1. Enache Lucian

  „Centralismul democratic” se va manifesta todeauna prin dorinta sefului de a dicta. Asa au luat nastere cele mai aberante forme ale cultului personalitatii din secolul XX.

   
 2. Neacşa Nicolae

  PĂI CE FACEM? IAR ”ŞCOLIM” ŞI ÎNCERCAM ALŢI POSIBILI PRIMARI?
  CRISTIAN STAN A TRECUT PRIN ETAPELE DE VICEPRIMAR,ACUM PRIMAR INTERIMAR CU REZULTATE VIZIBIL BUNE!CONSECVENŢA TREBUIE SĂ FIE UN ATU PENTRU ALEGERI!
  ALTFEL,’GEABA PROMISIUNI.PROGRAME,PLANURI DE DEZVOLTARE ÎN MUNICIPIU!
  DACĂ IAR INCEPEM SĂ ”BALEIEM” INTRE ”NUME” DE EVENTUALI ALŢI CANDIDAŢI D,IN PSD,STABILITATEA VOINŢEI POLITICE DE A FACE CEVA MAI MULT ÎN TÂRGOVIŞTE,VA LĂSA DE DORIT!
  CINE VA RĂSPUNDE PENTRU O SCHIMBARE ÎN RĂU?

   
 3. berta popescu

  Pai care membri s-au suparat ? Zisu, Moldovan, Badea, Savoiu ? Sufera ? Pai unul e cu Miculescu, altul cu Plumb, altul se tine de ……. iar altul nu stie decat sa bage zazanie.

   

Adaugă un Comentariu

*