Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » MESAJ DIN CER LA GOGOȘARI, GIURGIU, surprins pe camera video de un participant la slujba de sfințire a troiței iubirii. VEZI VIDEO!

MESAJ DIN CER LA GOGOȘARI, GIURGIU, surprins pe camera video de un participant la slujba de sfințire a troiței iubirii. VEZI VIDEO! 

DSCN4003 004

În ziua când a fost sfințită troița de la Gogoșari, Giurgiu, adică pe 7 octombrie 2012, un participant a surprins pe camera video o imagine uimitoare, pe care a trimis-o și redacției noastre. Chiar în timpul slujbei o rază de lumină perfectă, adevărat izvor divin, a căzut ca o binecuvântare din vârf spre bază.

Georgeta Florea, femeia care s-a înhămat la acest efort de a construi 17 troițe pe teritoriul României, pentru a respecta un mesaj trimis de Dumnezeu, spune că este vorba de un semn deosebit, că Divinitatea este alături de toți cei care se dedică acestui efort.

VEZI VIDEO TROIȚA IUBIRII

Clarvăzătoarea spune că o rază asemănătoare a mai apărut la mormântul părintelui Arsenie Boca, de la Mânăstirea Prislop, județul Hunedoara. Arsenie este considerat sfântul Ardealului. La mormântul său vin zilnic să se roage mii de creștini din toată țara.

VEZI VIDEO MORMÂNT ARSENIE BOCA

Adaugă un Comentariu

*