Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » MICULESCU: Ciprian Prisăcaru rămâne candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte

MICULESCU: Ciprian Prisăcaru rămâne candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte 

Dumitru Miculescu (stânga) - Ciprian Prisăcaru (dreapta)

Perioada scursă de la preluarea co-preşedinţiei PNL Dâmboviţa de către omul de afaceri Dumitru Miculescu a fost una de regândire a structurilor de conducere, de punere la punct a strategiei electorale şi a celei de activitate politică, drept pentru care reprezentanţii acestei formaţiuni au comunicat mai puţin prin intermediul mass-media.

Evident, această situaţie nu putea trece netaxată de către adversarii politici, care au lansat în eter un tir de speculaţii, în special cu privire la înlocuirea lui Ciprian Prisăcaru cu un alt candidat pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte. Copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, condamnă cu vehemenţă aceste zvonuri ce au rolul de a altera imaginea şi unitatea partidului.

„Încercarea de a manipula opinia publică cu privire la faptul că Ciprian Prisăcaru va fi înlocuit de un alt candidat este expresia clară a disperării care i-a cuprins pe liderii PSD, Adrian Ţuţuianu şi Cristi Stan, care simt că PNL va câştiga alegerile în municipiul Târgovişte. Ciprian Prisăcaru este candidatul PNL Târgovişte la funcţia de primar, validat de Biroul Permanent Naţional şi susţinut de organizaţia PNL Târgovişte. Vom demonstra că PNL este o echipă puternică, echipă câştigătoare”, a declarat Dumitru Miculescu – copreşedinte PNL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*