Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » MICULESCU: Noi, liberalii, ne angajăm să dezvoltăm judeţul DÂMBOVIŢA

MICULESCU: Noi, liberalii, ne angajăm să dezvoltăm judeţul DÂMBOVIŢA 

dumitru miculescu

Dumitru Miculescu, copreşedinte PNL Dâmboviţa, a lansat un atac dur la adresa PSD şi a preşedintelui Adrian Ţuţuianu. Asta după ce şeful PSD-iştilor dâmboviţeni i-a adus lui Miculescu mai multe acuze. Liderul PNL spune că nu are niciun interes personal în vreo localitate din Dâmboviţa, cum a declarat Ţuţuianu.

„Am tot ce îmi trebuie. Am intrat în politică pentru a pune umărul împreună cu PNL, împreună cu Ciprian Prisăcaru, candidatul nostru pentru Primăria Târgovişte, să schimbăm lucrurile în municipiu, în judeţul acesta, să contribuim la dezvoltarea sa. Ăsta este interesul meu”.

Copreşedintele PNL Dumitru Miculescu dezaprobă acuzele lui Ţuţuianu, cum că ar dori să cumpere Staţiunea de Cercetare Piscicolă de la Nucet şi că încearcă să forţeze anumiţi agenţi economici să cumpere produse de la firmele sale etc.

„Spune de luni de zile că eu cumpăr consilieri locali, primari, partide, orice. Aruncă pe mine ceea ce face el. Uite că ştim cine a cumpărat, cine a făcut trafic de influenţă”, a precizat Miculescu.

A fost dat ca exemplu de politician cumpărat de Ţuţuianu medicul Claudiu Dumitrescu, fost reprezentant al PNL în Consiliul Local Târgovişte, care, după ce a trădat partidul votând în favoarea PSD, a primit funcţia de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar acum este şi candidat pe loc eligibil pe lista PSD.

Mărturiseşte şeful PNL Dâmboviţa că toate aceste minciuni lansate de Ţuţuianu pornesc din disperare, fiindcă simte că pierde alegerile, că oamenii din judeţ nu-l mai creditează. Hoţii strigă hoţii! Miculescu este nemulţumit de cum se prezintă judeţul Dâmboviţa, de sărăcia existentă, de infrastructura precară.

„Am rămas neplăcut surprins când am văzut cum arată localităţile judeţului. Nu am putut să-mi închipui că uliţele, străzile, drumurile comunale şi cele judeţene sunt în urmă cu 100 de ani”.

A dat rapid şi un exemplu, drumul judeţean care leagă Dragomireştiul de satul Butoiu, comuna Hulubeşti, care se află într-o stare jalnică de foarte mulţi ani, iar Adrian Ţuţuianu, susţine Miculescu, a oprit lucrările.

„Pentru 7 kilometri care trebuiau executaţi, ocolesc oamenii din satele din zonă 52 de kilometri pentru a ajunge la Târgovişte. Nu a vrut Ţuţuianu şi gaşca lui să realizeze acel drum”.

A mai pus pe tapet reţele de apă, gaze, canalizare, obiective promise de Adrian Ţuţuianu, dar nerealizate.

„Este grav pentru judeţul nostru că nu avem aceste elemente esenţiale pentru o civilizaţie normală. Dacă nu le avem, se datorează acestui individ şi găştii pe care o conduce”.

Copreşedintele PNL a mai spus că, în deplasările sale prin judeţ, a aflat de la oameni, de la constructori despre costurile ridicate la care ajunge execuţia unui tronson de drum. Nu este de acord ca pentru un 1 km să se cheltuiască 100.000 de euro.

Miculescu este convins că ar putea fi modernizaţi 3 km cu banii respectivi, dacă s-ar lucra corect. Copreşedintele PNL Dâmboviţa consideră că Ţuţuianu este disperat la gândul că ar putea ajunge el şeful Consiliului Judeţean şi ar putea să dea peste ilegalităţiile făcute acolo în ultimii 4 ani. Dumitru Miculescu îl mai acuză pe Adrian Ţuţuianu că asfaltează o serie de drumuri foarte prost din punct de vedere calitativ, doar, aşa, ca să ia ochii oamenilor. „Eu le numesc mită electorală”.

Copreşedintele PNL Dâmboviţa este ferm convins că PNL va ieşi învingător la alegerile locale din 5 iunie.

„Este timpul ca lucrurile să schimbe în bine în Dâmboviţa. Este vremea să trecem la treabă, să ne ocupăm de nevoile şi de problemele cetăţeanului. Să creăm locuri de muncă, să aducem investitori, prosperitate. Cetăţeanul trebuie să vadă, să simtă că politicienii muncesc pentru ei nu pentru un anume grup de interese. Noi, liberalii, ne angajăm să dezvoltăm acest judeţ, să muncim pentru oameni”, a declarat Dumitru Miculescu.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PNL Dâmboviţa, Cod mandatar: 21160042

 

Adaugă un Comentariu

*