Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » Mihai Trifan, mai aproape ca niciodată de excluderea din partid

Mihai Trifan, mai aproape ca niciodată de excluderea din partid 

Consilierul judeţean Mihai Trifan este ameninţat mai mult ca niciodată cu excluderea din partid. Preşedintele PSD Dâmboviţa Ion Stan a făcut cunoscut presei faptul că tăvălugul s-a pornit. „Având în vedere un referat întocmit de preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senator Adrian Ţuţuianu, Biroul Permanent Judeţean a luat decizia începerii procedurii de excludere din partid a domnului Mihai Trifan”, a declarat Ion Stan.

Practic, procedura de excludere implică convocarea Comisiei de Integritate care, potrivit statutului PSD, trebuie să-l audieze pe Mihai Trifan, după care să înainteze Biroului Permanent Judeţean concluziile. De-abia apoi forul de conducere va decide.

Mihai Trifan este acuzat de colegii de partid că s-a dat de partea adversarilor, în detrimentul formaţiunii din care face parte. Din cauza acestuia, săptămâna trecută nu s-a putut întruni cvorumul pentru ţinerea şedinţei Consiliului Judeţean. Mihai Trifan şi-a motivat absenţa, dând vina pe boală, însă colegii nu mai sunt dispuşi să tolereze astfel de explicaţii. Din punctul lor de vedere, Mihai Trifan s-a dat pe faţă de partea PDL.

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*