Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MINISTRĂ CU INIMĂ DE… PLUMB! Rovana nu-i mai iubeşte pe liderii PSD din Dâmboviţa? Mirel Nica aşteaptă de mai multe luni ordinul de numire la APM

MINISTRĂ CU INIMĂ DE… PLUMB! Rovana nu-i mai iubeşte pe liderii PSD din Dâmboviţa? Mirel Nica aşteaptă de mai multe luni ordinul de numire la APM 

rovana plumb pucioasa

L-a vrut delegat cu drept de semnătură şi reprezentare corespunzător funcţiei publice de director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, dar întârzie nejustificat de mult să emită ordinul de numire în funcţia de director după ce a câştigat concursul!

Vorbim despre Rovana Plumb care nu l-a validat încă pe Mirel Nica director la APM Dâmboviţa. Asta după ce, ştie toată lumea, Nica a fost un puternic susţinător al echipei USL în judeţul Dâmboviţa, făcând parte din conducerea Organizaţiei PSD. Nu se ştie de ce ministra Plumb, care a câştigat un madat de deputat pe sudoarea PSD-iştilor din Dâmboviţa, a început acum să-i renege.

Sunt voci care spun că Rovana Plumb are omul ei pentru APM Dâmboviţa şi din acest motiv întârzie numirea lui Nica, deşi acesta a câştigat un concurs.

Mirel Nica s-a abţinut s-a abţinut de la declaraţii. Totuşi, am aflat că a acţionat în instanţă Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, pentru ca judecătorii să dispună obligarea la numirea sa definitivă în funcţia de director executiv al APM Dâmboviţa. Primul termen în acest dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Ploieşti a fost ieri, 25 februarie. Aşteptăm şi noi decizia magistraţilor.

Răspuns la MINISTRĂ CU INIMĂ DE… PLUMB! Rovana nu-i mai iubeşte pe liderii PSD din Dâmboviţa? Mirel Nica aşteaptă de mai multe luni ordinul de numire la APM

  1. Robert Trifu

    Doamna ministru a dat speranțe numai in campanie. Ar fii bine sa-l intrebati pe Nica Mirel de unde provine aceasta suparare.ar fii bine sa spună ce eforturi a făcut in campanie pentru aceasta doamna,care a avut si are camarila in frunte cu domnul Plumb Andrei(fiul) in județul Dâmbovița doar pentru a pune presiune pe anumite persoane si primari.(nu vreau sa intru in detalii, dar se înțelege). Ar fii bine sa intrebati toți directorii numiti anul trecut sa vedeți ce presiune au avut si au pe ei. Vreau sa închid cu o întrebare: Instituțiile statului ce fac? De ce nu se autosesizeaza???se cunosc toate aceste lucruri,bă chiar mai multe. Dumneavoastră presa de ce nu va autosesizati??? Cunoasteti aceste lucruri. Așteptăm si alte lucruri cunoscute.

     

Adaugă un Comentariu

*