Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MINISTRUL AGRICULTURII DISCUTĂ CU AGRICULTORII DIN DÂMBOVIŢA! Vizita începe la ora 12:00 la Titu şi se încheie la 17:30 la Voineşti

MINISTRUL AGRICULTURII DISCUTĂ CU AGRICULTORII DIN DÂMBOVIŢA! Vizita începe la ora 12:00 la Titu şi se încheie la 17:30 la Voineşti 

daniel constantin

Marţi, 15 octombrie 2013, programul de lucru al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, cuprinde o deplasare în judeţul Dâmboviţa, unde va discuta cu producătorii şi cu factorii de răspundere de pe plan local problemele cu care se confruntă fermierii, mai mari sau mai mici.

Vizita demnitarului se întinde pe mai multe ore şi va debuta la Titu, unde va avea loc î întâlnire cu producători agricoli, forme asociative, specialiști din domeniul agricol, primari din zonă.

De la ora 14:00, este programată o a doua întâlnire, la Târgovişte. Discuţiile se vor purta cu primari, reprezentanți ai Direcției Agricole Dâmbovița, Camera Agricolă Dâmbovița, APIA; APDRP, agricultori din bazinul legumicol Baleni.

Ultimul popas al ministrului Daniel Constantin va fi la Voineşti, unde va analiza cu pomicultorii din zonă situaţia acestui sector.

Adaugă un Comentariu

*