Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » MINIVOLEI: CSȘ Târgoviște s-a calificat la turneul final al Campionatului Național

MINIVOLEI: CSȘ Târgoviște s-a calificat la turneul final al Campionatului Național 

css minivolei

Echipa de minivolei fete a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a ajuns între cele mai bune opt echipe din țară! Aceasta a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, calificarea la turneul final al Campionatului Național. CSȘ a terminat pe primul loc turneul semifinal, după ce a bifat victorii pe linie la Sibiu, gazda competiției. Pentru accesul în ultima fază a întrecerii, echipa antrenată de Ion Atanasiu le-a depășit pe CS Dacia Mioveni (3-0), CSȘ Sibiu (3-1) și CSȘ Turda (3-1).

În cadrul turneului final, care va avea loc în perioada 5-9 aprilie, micuțele voleibaliste târgoviștene vor da piept cu Penicilina Iași, CSV Craiova și CSM București. Tot în ultima fază a Campionatului Național s-au mai calificat CSȘ Bacău, Dinamo București, CSȘ Lugoj și CS Power Volleyball CSM Baia Mare. Calificarea la turneul final l-a bucurat foarte mult pe Ion Atanasiu.
“Pentru noi e foarte important că am ajuns între cele mai bune opt formații din țară. Echipa a jucat bine la Sibiu și a obținut numai victorii. Am avut o mică teamă de Sibiu, formația gazdă, dar, în cele din urmă, ne-am impus și în acest joc. Evoluția fetelor mă bucură din plin. Sperăm să arătăm o formă bună și la turneul final, acolo unde sperăm să ocupăm un loc cât mai bun”.

La turneul semifinal, CSȘ Târgoviște a mizat pe un lot de jucătoare alcătuit din Ioana Popescu, Andra Dumitrescu, Andreea Neagu, Diana Cristescu, Teodora Vlad, Emily Șăulean, Raluca Puică, Ștefania Barbu și Andreea Popescu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*