Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Minorii deținuți de la Găești se distrează de Dragobete

Minorii deținuți de la Găești se distrează de Dragobete 

Ieri, 23 februarie, minorii şi minorele din Centrul de Reeducare Găeşti au sărbătorit ziua de Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii şi a dragostei. Cadrele didactice şi educatorii, într-un demers al consecvenţei provocărilor cu valenţe educative, au făcut din această zi, pentru tinerii din custodie, prilej de stimulare a capacităţilor lor emoţionale pozitive, a afectivităţii şi a comportamentului prosocial.
Proiectul de activitate a constat într-un concurs de declaraţii de dragoste, recitări de poezii adecvate temei alese, un concurs de desen şi pictură , o scenetă de teatru intitulată „Critica de jos” şi un program artistic de muzică şi dans .  În partea de după amiază, minorii şi minorele au participat la diferite concursuri sportive, în sala de sport a instituţiei.
Astazi, între orele 17.00- 19.00, la invitaţia Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” Găeşti, un grup de 14 minore vor participa la spectacolul artistic organizat cu prilejul zilei de Dragobete.
Prin asemenea provocări educaţionale, personalul educativ urmăreşte să favorizeze, la tinerii internaţi, dezvoltarea lor morală şi personală optimă şi pregătirea pentru reinserţia socială.

Sursa: Centrul de Reeducare Găești

Adaugă un Comentariu

*