Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 12, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Miroase a leşie şi a… letargie

Miroase a leşie şi a… letargie 

ion obagilaScena politică dâmboviţeană este cam amorţită. Politicienii de meserie, scăpătaţii, carieriştii, oportuniştii şi cioflingarii şi-au luat parcă mai repede vacanţa de vară. Ce să ne mai spună, cu ce să ne mai mintă? Inspiraţie nu există, cu toată truda pe care o depun purtătorii lor de vorbe. Nu mai au ce scorni, cu ce ne amăgi. Şi, până la urmă, nici nu vor. E mai bună tăcerea, mersul piticului.

Doar UNPR-ul mai arată că partidele pot face şi altceva decât să bată vorba-n în piuă. Ies cu tinerii prin oraş, la curăţenie, dând de înţeles că, dacă vrem, se pot face multe lucruri bune, fără să ne împănăm. În rest, miroase a leşie şi a letargie. În afară de spectacol ieftin, nu se mai întâmplă nimic.

Poporul este atent acum la scăderea TVA-ului. O nouă jucărie! Curiozitatea îl determină pe român să bântuie prin magazine pentru a vedea ce a câştigat.

Nici parlamentari dâmboviţeni nu prea am mai văzut. Nici prin conferinţele de presă, nici pe bulevard, nici la supermarket, la analiza preţurilor. Nu se mai înghesuie nici la tăiere de… panglici. Probabil, super aleşii noştri nu ştiu ce să mai spună. Ei, poate greşesc, o mai zbugheşte câte unul pe la televiziunile locale şi turuie fără rost, chiar dacă cu subiect şi predicat. Bâzâituri de muscă prinsă în pânza păianjenului.

De când cu prigoana DNA asupra clasei conducătoare, preferă să stea cu capul la nisip. Vine anul viitor repede. O să-i vedem cum ţopăie şi cum or să pozeze în feţi frumoşi aducători de prosperitate.

Răspuns la Miroase a leşie şi a… letargie

 1. moshu49

  nu’i chiar aşa, cîrcoteşti, stimabile.
  ca exemplu, ţuţuianul s-a mutat pe stadion unde din puţul gîndirii lui s-a adresat adoratorilor din tribună: „Am văzut acum cîteva seri pă(!) Animal Planet nişte urangutani care semănau cu voi!”
  păi cum să nu-l votezi pe … nul?
  pă iel, pă mama lui! :(

   

Adaugă un Comentariu

*