Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » MISTER: Sarmizegetusa Regia, locul unde energiile cerului se unesc cu cele ale pământului!

MISTER: Sarmizegetusa Regia, locul unde energiile cerului se unesc cu cele ale pământului! 

sarmisegetuza 1

Georgeta Florea, prezicătoarea de la Drajna de Sus, judeţul Prahova, a mers la sfârşitul săptămânii la vechea cetate a dacilor, Sarmizegetusa Regia, din munţii Orăştiei. Deşi sănătatea îi este precară, Georgeta Florea a răspuns îndemnurilor Îngerului de Credinţă, Lumină şi Coroană de a merge în acel loc misterios, plin de taine, unde energiile cerului şi pământului se îmbrăţişează armonios, în special în zilele Echinocţiului.

Fiindcă nu se poate ajunge cu maşina până în apropierea sanctuarului dacic din cauza lucrărilor de amenajare a drumului, Georgeta Florea a fost purtată de câţiva bărbaţi, circa 800 de metri, pe o platformă improvizată.

georgeta florea, sarmisegetuza 1

Legătura tainică, nevăzută dintre cer şi pământ se realizează prin trupurile oamenilor care se află în acel perimetru sacru, în special între orele 09:00 şi 12:00. Cei care s-au descălţat şi au călcat cu tălpile goale pe iarba fragedă au simţit cum corpul le este străbătut de energii benefice.

Vizitatorii de la Sarmizegetusa nu au pierdut ocazia de a bea apă vie din izvorul aflat în imediata apropiere a cetăţii, apă despre care se spune că are proprietăţi tămăduitoare.

georgeta florea, sarmisegetuza

Adaugă un Comentariu

*