Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 6, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Misterele din Munții Bucegi, dezvăluite nouă de clarvizionara Georgeta Florea. VEZI VIDEO!

Misterele din Munții Bucegi, dezvăluite nouă de clarvizionara Georgeta Florea. VEZI VIDEO! 

georgeta florea 2

Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, județul Prahova, ne vorbește săptămâna aceasta despre secretele ascunse în Bucegi, despre apa vie de la Șapte Izvoare și despre anii necunoscuți din viața Mântuitorului Iisus Hristos.

O persoană obișnuită, fără puteri paranormale până în urmă cu 17 ani, Georgeta Florea a trăit experiența a șapte transe divine, după cum ne povestește, și de atunci a obținut forța de a vedea dincolo de lumea din jur. Discuțiile pe care le-a purtat cu solii divini le-a cuprins în 24 de cărți, pentru ca noi toți să afăm care este cale pe care trebuie să o urmăm. Clarvăzătoarea din Drajna de Jos spune că numai credința va salva omenirea.

Vizionara susține că a călătorit astral prin tunelurile subterane din Bucegi, canale care fac legătura cu Egipt și Tibet. Munții Bucegi au reprezentat dintotdeauna o enigmă. Sunt locuri tainice, încărcate de istorie, de energii nevăzute, de mistere care nu au fost dezlegate până acum. Pentru Georgeta Florea însă munții noștri nu mai au secrete.

Ne vorbește despre existența, în măruntaiele Bucegilor, a unei biblioteci unde este adăpostită istoria omenirii de la facerea lumii încoace, dar și vestigii ale unei civilizații de mult apuse.

VIZIONEAZĂ ȘI: SFÂRȘITUL LUMII NU VINE PE 21 DECEMBRIE 2012! Aceasta este viziunea clarvăzătoarei Georgeta Florea din Drajna de Jos.

Adaugă un Comentariu

*