Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » Mitică de la Ligă este urmarit penal! Prejudicul este de 3 milioane de euro

Mitică de la Ligă este urmarit penal! Prejudicul este de 3 milioane de euro 

Foto: ziuanews.ro

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost dus, luni, la audieri, in dosarul de vanzare a drepturilor de televizare din Liga 1 din perioada 2011-2014. Locuinta lui Dumitru Dragomir a fost perchezitionata luni dimineata de politisti, care au ridicat mai multe documente. La finalul perchezitiei, Dumitru Dragomir a fost urcat intr-o masina a Politiei si dus la audieri.

„Numai mancatorii de rahat zic ca am luat bani negri. Asta e cearta televiziunilor. Eu m-am certat cu ei, ei se cearta intre ei…. Toata lumea vorbeste, ba, dar ce sa facem? Sa fiu retinut? N-as crede! Abuzuri se mai fac! Se fac destule… Intai te murdaresc, apoi nu te spala nici apa Dunarii. Asta e problema”, a spus Dragomir, adaugand ca nu se teme de o eventuala retinere.

Dragomir este acuzat ca a creat un prejudiciu de 3 milioane de euro, alaturi de alte sase persoane.

„Iubitilor, am documente, sunt acoperit de hartii cat traiesc si de pamant dupa ce mor”, a completat Dragomir.

Luni dimineata, politistii au perchezitionat 11 adrese din Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar in care prejudiciul este estimat la 3 milioane de euro. Cele sapte persoane din fotbal sunt suspectate de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani. Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011-2014.

Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara Capital Propreties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszark, seful RCS-RDS.

Ultima oră: Dumitru Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul vanzarii drepturilor de televizare din Liga 1. Procurorii au cerut mandat de arestare pentru urmatoarele 29 de zile.

Sursa: Prompt Media

Adaugă un Comentariu

*