Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » MITING: 10.000 de PSD-işti au ieşit în stradă la Târgovişte să susţină Guvernul Grindeanu

MITING: 10.000 de PSD-işti au ieşit în stradă la Târgovişte să susţină Guvernul Grindeanu 

miting PSD 5

Ploaia nu i-a împiedicat pe PSD-iştii din Dâmboviţa să vină la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat astăzi la Târgovişte. Aproximativ 10.000 de oameni au fost prezenţi în Piaţa Revoluţiei (scuarul din faţa Primăriei). De la microfon, preşedintele PSD Dâmboviţa – senatorul Adrian Ţuţuianu le-a mărturisit că este mândru că are alături atâţia susţinători.

miting PSD 7

„Suntem mai mult de 10.000, pentru că românii care susţin PSD sunt mai mulţi. Democraţia nu se negociază. Viitorul a fost decis, prin vot, pe 11 decembrie, iar votul nostru trebuie respectat. Poporul este suveran”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Mesajele de pe pancarte îl aveau în vizor pe preşedintele ţării, Klaus Iohannis, care, în concepţia social-democraţilor, a fost cel care a împărţit România în două. „Jos Iohannis!”; „Ghinion, am ieşit şi noi!”; „Eu nu sunt românul tău, ghinion!”; „Cine numără până la şase? O casă, două case…”; „Iohannis n-ai rezistat, o casă deja ţi-am luat. Ghinion!”; „Pierdut preşedinte, îl declarăm nul!”.

miting PSD 6

De asemenea, la mitingul organizat la Târgovişte s-au afişat mesaje pro Guvernul Grindeanu. „Luaţi mâna de pe Guvern!”; „Respectaţi votul!”; „Şi eu #rezist, frate!”; „Guvernul Grindeanu este guvernul meu”; „Noi îndrăznim să credem în România”; „Sprijinim guvernul legitim”; „N-am primit nici bani, nici vin, am venit ca să susţin!”; „Ne-am trezit!”.

miting PSD 2

De la microfon, liderii PSD Dâmboviţa – parlamentari, preşedinţi de organizaţii, primari au transmis manifestanţilor mesaje de mobilizare. „Suntem aici, ca să ne apărăm votul din 11 decembrie. Sun tem aici, ca să apărăm valorile fundamentale ale oricărui stat de drept. PSD a câştigat alegerile din 11 decembrie 2016 şi nimeni nu poate schimba acest lucru”…

miting PSD 1La ora 11:00, s-a pornit în marş pe traseul: Bulevardul Libertăţii – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Independenţei – Bulevardul IC Brătianu – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Libertăţii – sediu PSD Dâmboviţa.

miting PSD 3 miting PSD 4

5 Răspunsuri la MITING: 10.000 de PSD-işti au ieşit în stradă la Târgovişte să susţină Guvernul Grindeanu

 1. Sorin

  10000 ? cINE VA CREDE?

   
 2. as

  Bravo PSD !!!!!

   
 3. radu

  Ne-a dat primaru cate 50 de lei de caciula,mancare si bautura.

   
  • Sorin

   V-a dat si dinti sa ,,muscati bine”!

    
 4. Gigi

  Guvernul PSD se laudă că măreşte pensii şi salarii,că elimină ” n ” taxe, dar nu spune că pun alte taxe şi impozite care, însumate, vor diminua şi mai mult bugetul familiilor.
  Populaţia care a venit, mai mult forţat,la miting, trebuie să înţeleagă că, mai devreme sau mai târziu, va veni vremea scadenţei pentru toate aceste pomeni electorale.
  Se pare că încă mai prind, la o anumită categorie de electorat,promisiunile electorale.
  Ar trebui să luăm lecţii de la tinerii care au ieşit în Piaţa Victoriei, tineri care nu au venit la votul din noiembrie, din prea multă silă faţă de toată clasa politică din România.
  Parlamentarii ar trebui să vină la sediul Parlamentului cu maşina proprie ,să-şi achite cazarea şi masa din salariul lor , că este destul de mare, fără a mai primi tot felul de bonificaţii şi să nu uite că ei sunt în slujba cetăţeanului şi nu invers.Toţi preşedinţii CJD ai judeţului Dâmboviţa,care au fost din 1990 şi până în prezent,s-au purtat cu alegătorii precum nişte vătafi, dând ordin primarilor să aducă la miting,un anumit număr de „manifestanţi de profesie „

   

Adaugă un Comentariu

*