Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MITING: Funcţionarii din administraţia publică locală protestează miercuri în faţa Guvernului

MITING: Funcţionarii din administraţia publică locală protestează miercuri în faţa Guvernului 

FOTO ARHIVĂ (Foto: Hot News)

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Locală SED LEX va organiza miercuri, 20 mai 2015, între orele 11:00 – 13:00, un miting de protest în Piaţa Victoriei din Bucureşti, ca urmare a faptului că Guvernul României nu a manifestat interes pentru rezolvarea problemelor salariale ale funcţionarilor publici şi personalului contractual din administraţia publică locală.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că aproximativ 70% din angajaţii administraţiei locale au venituri salariale situate la nivelul salariului minim, în acest domeniu media salarială fiind de 1.068 lei net. Cerem Guvernului României, în mod public, asumarea administraţiei publice locale, prin acordarea de creşteri salariale imediate angajaţilor din cadrul acestui segment de activitate, cât şi reacordarea drepturilor suspendate sau abrogate”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie SED LEX.

În cazul în care solicitările nu le vor fi luate în considerare, se va demara procedura pentru organizarea grevei generale în administraţia publică din România. Acţiunile întreprinse vor fi susţinute şi de Alianţa Naţională a Sindicatelor BUgetarilor SED LEX.

Răspuns la MITING: Funcţionarii din administraţia publică locală protestează miercuri în faţa Guvernului

  1. dinut

    la un asemenea miting AR TREBUI SA SE ALIEZE TOATE SINDICATELE DIN ROMANIA ASTA NUMAI DACA ACEST POPOR VREA SA AVEM SI NOI UN TRAI CA CELELALTE TARI EUROPENE SI SA NU MAI AVEM GRIJA ZILEI DE MAINE ,,,,, DAR O MARE INTREBARE ,,,, CAND ????

     

Adaugă un Comentariu

*