Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MITROPOLITUL NIFON A UNIT PUTEREA CU OPOZIŢIA! Barosanii Dâmboviţei l-au felicitat pe Înaltul Ierarh cu ocazia zilei de naştere

MITROPOLITUL NIFON A UNIT PUTEREA CU OPOZIŢIA! Barosanii Dâmboviţei l-au felicitat pe Înaltul Ierarh cu ocazia zilei de naştere 

sarbatoare la arhiepiscopie

Sâmbătă, 4 ianuarie, reşedinţa arhiepiscopală din Târgovişte a fost neîncăpătoare pentru mulţimea de politicieni, oameni de afaceri şi reprezentanţi din administraţie care au venit să-l felicite pe Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere.

Au fost prezenţi la Târgovişte şi doi miniştri – Rovana Plumb de la Mediu şi Victor Opaschi din partea Secretariatului de Stat pentru Culte – şi un consilier prezidenţial – Adrian Rădulescu. Bineînţeles, nu au lipsit prefectul Victor Sanda, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ţuţuianu şi parlamentarii de Dâmboviţa. În sală, s-au mai aflat reprezentanţi ai Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei şi Pompierilor. Presa nu a avut acces la eveniment, decât în limita comunicatului emis de către Biroul de Presă al Arhiepiscopiei.

„În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit despre extraordinarul dar al vieții oferit nouă, fiecăruia în parte, de către Creator, ca modalitate unică și specială de a experimenta asemănarea cu El. Înaltul Ierarh a ţinut să sublinieze și faptul că, pentru fiecare fiinţă umană, esenţial în viaţă este să-şi urmeze propria sa vocaţie, slujind lui Dumnezeu şi oamenilor.

Din această perspectivă, cele mai frumoase roade ale vieţii omului sunt acelea de care se bucură întreaga comunitate şi care slujesc propovăduirii Evangheliei lui Hristos”, se arată în comunicatul remis către mass-media.

Adaugă un Comentariu

*