Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » MOBILIZARE: PSD-işti, cu mic, cu mare, merg într-un glas la votare!

MOBILIZARE: PSD-işti, cu mic, cu mare, merg într-un glas la votare! 

vot PSD 1

Astăzi, poporul PSD-ist, cu carnet şi cotizaţia plătită la zi, membri care au semnat adeziunea ieri, alaltăieri sau acum 20 de ani au mers la vot pentru a-l unge preşedinte al partidului pe unicul candidat, Liviu Dragnea. La ora 12:00, din totalul de 532.000 de social-democraţi s-au prezentat la urne 36%. Cele mai harnice organizaţii se pare că au fost cele din Olt, Dolj, Brăila şi Neamţ.

În judeţul Dâmboviţa, au fost amenajate 100 de secţii de votare, la sediile de partid sau prin diferite alte locaţii. Toate au fost deschise la ora 08:00. Conducerea Organizaţiei a trecut la mobilizarea tuturor forţelor deşi vremea nefavorabilă nu i-a îndemnat să iasă la vot pentru Dragnea. Vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa s-au aflat în zonele pe care le au repartizate spre coordonare, asigurând buna desfăşurare a scrutinului intern.

vot PSD 2

Din informaţiile comunicate de Biroul de Presă al PSD Dâmboviţa, la ora 12:00, votaseră 10.121 de PSD-işti, dintr-un total de 30.109 social-democraţi înscrişi pe liste, rata de participare fiind de 31,61%. Au fost localităţi fruntaşe, unde alegerea lui Liviu Dragnea s-a încheiat deja! S-a întâmplat la Costeşti din Vale, Cornăţelu şi Nucet. Adrian Ţuţuianu, preşedintele Organizaţiei , a votat la secţia deschisă în Sala Sporturilor din Târgovişte, la ora 11:30.

La ora 16:00, în conformitate cu procedura stabilită prin Regulamentul de organizare a scrutinului intern pentru alegerea peședintelui PSD, în judeţul Dâmboviţa, s-au închis, 52 dintre secțiile de vot. La a ceeaşi oră, procentul de participare a fost 68,83%, ceea ce înseamnă că s-au prezentat la vot 20.723 din cei 30.109 alegători înregistrați. La Târgoviște, în cele trei secții de votare, din cei 3.946 membri înregistrați pe listele electorale, au votat 1.539.

vot PSD 3

Adaugă un Comentariu

*