Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Mobilizare totală la Târgovişte! Până acum nu au fost evenimente nedorite

Mobilizare totală la Târgovişte! Până acum nu au fost evenimente nedorite 

comandament iarnă

Iarna a sosit în sfârşit şi peste România! Şi, ca să ne aducă aminte că este vremea ei, ne-a luat tare, cu viscol şi ninsori abundente. La Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, Comandamentul de Iarnă, condus de primarul Gabriel Boriga, a făcut faţă primelor 12 ore de cod fără evenimente nedorite.

zăpadă targoviste 3Autorităţile asigură populaţia că, indiferent de condiţiile dificile cauzate de vremea nefavorabilă, în municipiul Târgoivşte nu există nicio stradă blocată.

Gabriel Boriga spune că administraţia va răspunde rapid tuturor solicitărilor venite din partea locuitorilor oraşului, cărora li s-au pus la dispoziţie alte patru numere de telefon pentru a comunica situaţiile dificile: 0732.102.111; 0732.102.222; 0732.102.221 şi 0725.799.921.iarna targoviste

„Fac ape către cetăţeni să nu părăsească domiciliile decât dacă este absolută nevoie. De asemenea, le cer pietonilor să meargă cu grijă fiindcă sub zăpadă este o peliculă de gheaţă, iar în Târgovişte avem 100 de kilometri de trotuare şi este imposibil să le curăţăm pe toate în timp real.

În Târgovişte, tot ce înseamnă forţe care pot să ajute se află în dispozitiv. Dacă ninge şi viscoleşte, este imposibil să ţinem carosabilul negru”, a precizat Gabriel Boriga.

Serviciul de Ambulanţă şi echipajele Poliţiei Locale Târgovişte patrulează permanent pentru a localiza eventuale persoane căzute în stradă.

Târgoviştenii sunt rugaţi să dea şi ei o mână de ajutor autorităţilor, curăţând trotuarele în faţa imobilelor.zăpadă targoviste 4

3 Răspunsuri la Mobilizare totală la Târgovişte! Până acum nu au fost evenimente nedorite

 1. richard

  Am stat 6 ore blocat intre comisani si racovita!Nu aunt probleme?

   
 2. Incomod

  Sambata, 25 ianuarie, la ora 12:00, nu erau probleme deosebite in Targoviste. Despre situaţia din judeţ, am scris în alte materiale.

   
 3. vlase

  sa intre pe strazile din cartiere nu sa mearga pe bulevarde.chiar toti sunt prosti si primarul cel mai destept.hai domnule suntem prosti dar nu si orbi.

   

Adaugă un Comentariu

*