Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MOBILIZARE: Traficul spre litoral va fi monitorizat şi din zbor, în minivacanţa de 1 Mai

MOBILIZARE: Traficul spre litoral va fi monitorizat şi din zbor, în minivacanţa de 1 Mai 

Foto: observator.ro

Mobilizare, seriozitate şi acţiune concertată! Asta le-a cerut vicepremierul Gabriel Oprea prefecţilor şi şefilor structurilor MAI din teritoriu pentru ca minivacanţa de 1 Mai să se desfăşoare fără evenimente negative.

„Pentru români este foarte important să ştie că suntem prezenţi în stradă şi că ne facem datoria. De efortul nostru depind liniştea şi siguranţa dumnealor”, a spus Gabriel Oprea în cadrul videoconferinţei pe care a organizat-o astăzi.

În următoarele zile, vor acţiona în stradă peste 36.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri. De asemenea, se va acţiona în trafic cu 420 de aparate radar, iar în ceea ce-i priveşte pe călătorii cu trenul, s-au dispus măsuri suplimentare de prevenire a tâlhăriilor şi furturilor pe calea ferată.

Având în vedere că litoralul constituie în minivacanţa de 1 Mai destinaţia predilectă a românilor, Inspectoratul de Aviaţie va asigura Poliţiei Române resurse de zbor pentru monitorizarea circulaţiei pe Autostrada Soarelui A2.

Adaugă un Comentariu

*