Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Mondotrans are embargou să intre în Târgovişte

Mondotrans are embargou să intre în Târgovişte 

Elevii, studenţii şi salariaţii care fac naveta zilnic către Târgovişte cu autobuzele celei mai vechi societăţi de transport din judeţ sunt trataţi discreţionar de către administraţia locală. Oamenii sunt hotărâţi să meargă în număr mare în faţa Primăriei Târgovişte, dacă nu se va crea staţie la Pavcom.

Dâmboviţenii care locuiesc în comunele situate pe rutele celorlalte patru firme de transport care aduc călători la Târgovişte nu se confruntă cu aceeaşi problemă, fiindcă autobuzele respective au acces la staţii aproape de centrul oraşului sau la gară.

“Când s-a dat hotărârea de Consiliu Local, toţi operatorii eram în aceeaşi situaţie. Acum, doar Mondotrans nu poate pătrunde în oraş. Pentru Millenium s-a creat staţie la Gara. Pentru Boss şi Aurora, la sensul giratoriu, pe Şoşeaua Găeşti, iar Atycului i s-a aprobat autogară într-o curte, pe Tudor Vladimirescu. Pe noi nu vor să ne lase să intrăm până la Pavcom, unde a funcţionat cândva autogara, iar oamenii sunt obişnuiţi să fie debarcaţi acolo”, afirmă Cătălin Rădulescu, directorul Mondotrans SA.

Primarul Gabriel Boriga consideră că la mijloc este vorba despre un scandal artificial. “Există o lege care se aplică 100%, în mod corect şi echitabil tuturor operatorilor de transport”, afirmă edilul.

Conducerea Mondotrans a decis să aducă oamenii până la Pavcom, având în vedere că şoseaua de centură este în lucru. “Noi avem contract de delegare de gestiune pentru trasee cu Consiliul Judeţean, căruia i-am solicitat rută ocolitoare, aşa cum spune legea, fiindcă strada Laminorului va fi în lucru 24 de luni. Consiliul Judeţean a trimis adresă către Primăria Târgovişte încă din 26 ianuarie, dar nu am primit răspuns”, completează Cătălin Rădulescu.

Până la acest moment, Poliţia Rutieră şi A.R.R. au aplicat S.C. Mondotrans S.A. peste 100 de sanţiuni, în valoare de 10.000 de lei fiecare. Procesele verbale au ajuns în instanţă, fiind contestate.

2 Răspunsuri la Mondotrans are embargou să intre în Târgovişte

  1. Grigore

    Băăă, voi, cei de la Mondotrans, ciocu’ mic, că nu cotizaţi! Ăştia de la Atyc şi Millenium bagă mereu bani la teşchereaua PDL! Le plimbă oamenii pe la mitinguri. Îi transportă la petreceri. Îi duce treji şi îi întoarce beţi… Ce vreţi voi, să aveţi aceleaşi drepturi fără să cotizaţi?

     
  2. anonim

    Sa sti si tu ca Mondotrans este o victima si este societate pe actiuni. Nu trenuie sa plateasca asemenea taxe. Grigore, tu sa lasi ciocu’mic.

     

Adaugă un Comentariu

*