Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » MONITORII DE INTERVENŢIE SE PREGĂTESC LA OCHIURI! Stagiul durează trei săptămâni

MONITORII DE INTERVENŢIE SE PREGĂTESC LA OCHIURI! Stagiul durează trei săptămâni 

jandarmi

În perioada 26 august – 13 septembrie, în cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri se desfăşoară „Stagiul de formare monitori de intervenţie profesională şi de trecere operaţională”.

Beneficiind de expertiza corpului de instructori militari din cadrul centrului precum şi de baza de pregătire perfect adaptată la specificul stagiului, pe parcursul unei perioade de trei săptămâni, cadre din unităţi aparţinând Jandarmeriei Române îşi însuşesc cunoştinţele şi deprinderile necesare unui bun monitor de intervenţie profesională şi de trecere operaţională.

Stagiul vizează formarea deprinderilor jandarmilor cu privire la lucrul tactic în echipă pentru traversarea obstacolelor aflate în zone dificile, la escalada urbană, instalarea corzilor şi asigurărilor, intervenţia la înălţime pentru capturarea unor persoane sau pentru salvarea răniţilor şi evacuarea acestora dintr-o zonă accidentată, cu ajutorul unui sistem de corzi. De asemenea, stagiul are ca obiectiv formarea jandarmilor în vederea organizării şi conducerii şedinţelor de pregătire în domeniul trecerii operaţionale.

Sursa: Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri

Adaugă un Comentariu

*