Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 16, 2018
Sunteți Aici Home » OPINII » Mult zgomot pentru nimic

Mult zgomot pentru nimic 

ion obagilaNaivitatile în presă curg continuu și au rostul, cel puțin pentru jurnalele online, de a asigura un trafic bogat. De parcă numai asta ar conta. Se pierde profesionalismul în goana după audiență. De pildă, zilele acestea s-a făcut mare vâlvă cu fotografia deputatului Stanciu Zisu, de la PSD, lângă un grup de lideri ai UNPR Dâmbovița. Titluri de-o șchioapă, de parcă intraseră talibanii în Târgoviște!

Stanciu Zisu trădătorul, Zisu a călcat din nou pe bec etc. Nu îți vine să crezi că are loc asemenea descătușare de forțe oarbe care, în afara de valuri cu arome de naivitate, nu aduce nimic bun. Păi ce, măi, fraților, Stanciu Zisu nu are voie să mai circule prin județ decât în compania lui Adrian Tutuianu? Unde zace democrația? Până la urmă, Dan Miculescu, președintele UNPR Dâmbovița, nu este un neica nimeni. Om de afaceri de succes, șeful unei organizații care creşte vizibil și, pe deasupra, este un aliat al PSD, partener la guvernare!

De ce trebuie să fim asa de înguști la minte și să judecăm și ceea ce intră în parametrii normalului? S-a plimbat Stanciu Zisu cu Dan Miculescu prin târgul de la Bucşani. Bravo! Asta înseamnă politica, să știi să te pupi, sincer, și cu prieteni, și cu adversari. Ura nu ar avea ce căuta pe scena politicii. Aici este nevoie de confruntare în idei, în programe pentru ţară și popor. S-a pupat cu Dan Miculescu și cu primarul din Bucşani, să-l punem la zid! Trebuie să ne debarasăm de mentalitatea de sorginte stalinistă de a gravita în jurul unui tătuc.

2 Răspunsuri la Mult zgomot pentru nimic

 1. moshu49

  înţeleg opinia autorului dar nu pricep ce-i aia „democraţie” – pensionar, deh! :(
  ps: Minculescu, Niculescu ori … Miculescu?

   
 2. DINUT

  MASS MEDIA ESTE MAI NOCIVA CA INAINTE DE 1989 , MANIPULEAZA INTR UN STIL ORDINAR !!

   

Adaugă un Comentariu

*