Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » MUNTELE NUCET SE TRANSFORMĂ ÎN STAȚIUNE! În orășelul din Bucegi vor lucra 6.000 de persoane

MUNTELE NUCET SE TRANSFORMĂ ÎN STAȚIUNE! În orășelul din Bucegi vor lucra 6.000 de persoane 

drum munte

Începe eliberarea autorizațiilor de constructive pentru orășelul cu 6.000 de locuri de muncă! Despre viitoarea stațiune turistică care urmează să prindă contur pe muntele Nucet am mai scris. Am așteptat, sperând să primim un răspuns valid de la autorități.

Din păcate toată lumea tace. Se vorbește foarte mult de faptul că la mijloc este vorba de o mega afacere. Numele investitorilor israielieni nu a fost dat până acum în vileag.Ba mai mult, dacă a ieșit ceva scandal toată lumea a amuțit.

Cele 200 de hectare pe care israielienii le-au cumpărat de la proprietari necunoscuți sunt exact în aria protejată a Parcului Natural Bucegi.

Se vorbea de faptul că, afaceriștii israielieni își vor construi singuri drumurile către impresionanta stațiune cu vedere spre la cul Bolboci. De unde.

Banii pentru drum provin din fondurile Consiliului Județean Dâmbovița. Sunt voci care susțin faptul că vizita în Bucegi a doamnei Udrea de acum câțiva ani ar fi avut tocmai rolul de a lămuri unele aspecte cu privire la construcția stațiunii de pe muntele Nucet.

Oamenii vorbesc că, de fapt, întreaga infrastructură care este pusă la punct minuțios, face parte din înțelegerea cu israielienii.

Investitorii vor să aibe drumuri impecabile atât dinspre Dâmbovița cât și dinspre Prahova.

Urmează să se elibereze autorizațiile. Investiția în stațiunea de pe muntele Nucet se ridică la peste 100 milioane de euro.

Se vorbește de creare a 6000 de locuri de muncă. Într-un cuvânt, grupul israelian va deveni cel mai mare angajator din Dâmbovița.

2 Răspunsuri la MUNTELE NUCET SE TRANSFORMĂ ÎN STAȚIUNE! În orășelul din Bucegi vor lucra 6.000 de persoane

  1. Tudor

    Si ce este rau in asta?Statul,prin reprezentantii sai are obligatia sa impuna respectarea normelor de mediu!

     
  2. ligriv

    dambovita are un potential natural fantastic, judetul prahova joaca la pitici, in aceasta privinta. corect cum zice tudor in postarea sa, nu este nimic rau in dezvoltarea turismului montan, ministerul mediului prin reprezentantii teritoriali- va impune conditiile legale. protectia mediului nu inseamna sa nu te dezvolti, sa nu construiesti. viitorul este al judetului dambovita, turismul aici trebuie sa fie viitorul. bravo consiliului judetean dambovita, dezvoltati turismul montan, indiferent de ce zic acei binevitori intre ghilimele. bravo tutuianu, bravo dinu, bravo florin popescu ca si el are contributie.

     

Adaugă un Comentariu

*