Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » N-ai cauciucuri de iarnă, nu primești banii de pe asigurare

N-ai cauciucuri de iarnă, nu primești banii de pe asigurare 

iarna tgv

Cele mai mari societati de asigurare din Romania anunta ca isi vor penaliza clientii care nu au anvelope de iarna, in ciuda faptului ca Politia sanctioneaza si ea aceasta abatere. Sutele de mii de soferi asigurati CASCO sunt astfel presati din doua parti sa isi cumpere pneuri pentru sezonul rece.

Modalitatile prin care societatile de asigurare au ales sa-si trateze clientii care nu si-au dotat corespunzator autoturismele variaza de la caz la caz. Unele platesc mai putin decat valoarea daunei in caz de accident, in timp ce altele nu platesc deloc.
Decizia asiguratorilor este acoperita de lege si aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, insa poate ridica semne de intrebare in ceea ce priveste corectitudinea fata de client. Pana la urma, orice sofer din Romania risca sa fie amendat de Politie daca nu utilizeaza cauciucuri corespunzatoare. O sanctiune venita si de la asigurator nu este altceva decat o a doua amenda, mai ales ca, in momentul incheierii politei de asigurare, nimeni nu te intreaba daca ai sau nu cauciucuri de iarna.

Sursa: Capital

Adaugă un Comentariu

*