Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Nămeţii… necomunicării!

Nămeţii… necomunicării! 

ion obagilaA venit iarna! Aadevărată, cu multă zăpadă, viscol, ceva drumuri blocate, mici probleme… Cred că tocmai de aceea instituţiile statului, abilitate să ţină sub observaţie fenomenele nedorite şi să acţioneze dacă este nevoie, nu prea au ieşit la comunicare în judeţul Dâmboviţa. Înţelegem. Nu au avut de ce. Totul e bine. Frumos. Peisaj feeric.

Dar, chiar şi aşa, măcar cei de la Lucrări Drumuri şi Poduri, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ar fi putut să convoace o conferinţă de presă sau măcar să anunţe rece, printr-un comunicat, care este situaţia drumurilor din judeţ, cum se acţionează, unde sunt probleme, să le dea sfaturi participanţilor la trafic etc.

Sper să fie vorba de o pană de transparenţă de moment a celor îndrituiţi să vegheze la siguranţa şi liniştea noastră şi să-şi revină. Nu vreau să mă apuc acum să arăt, cu exemple, cum decurge comunicarea şi relaţia cu presa în judeţele din regiune: Prahova, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa şi Teleorman. Spun doar atât. Este impecabilă!

Ion Obăgilă

2 Răspunsuri la Nămeţii… necomunicării!

 1. moshu49

  respectul se impune, nu se cerșește!
  în județele respective înțeleg că presa este recunoscută ca „cîine de pază” al democrației printr-o prestație … la sînge

   
  • Incomod

   Să înţelegem că publicaţia noastră şi-a impus respectul în celelalte judeţe, nu şi în Dâmboviţa, iar autorităţile nu au nicio problemă?

    

Adaugă un Comentariu

*