Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » NE-AM SĂTURAT DE ATÂŢIA ROMÂNI! O mie de spanioli au protestat la Almendralejo

NE-AM SĂTURAT DE ATÂŢIA ROMÂNI! O mie de spanioli au protestat la Almendralejo 

protest-spania k

Doi cetateni romani sunt suspectati ca au violat doua tinere de nationalitate spaniola in Almendralejo, regiunea Extremadura. In urma acestui incident, petrecut duminica trecuta, in afara orasului, aproximativ 1000 de persoane, potrivit presei locale, au manifestat vineri impotriva romanilor in Almendralejo.

Multimea a strigat lozinci de genul „Ne-am saturat de atatia romani” si au cerut demisia primarului orasului Almendralejo, in care traiesc 3100 de cetateni romani, reprezentand aproape 10 la suta din populatie.

Localnicii care au protestat intai intr-un parc din localitate si apoi in fata primariei au fost acompaniati de fratele victimei. Se presupune ca tanara de 18 ani a fost violata de doi romani, care au fost retinuti deja de Politie.

Inainte ca acestia sa ajunga in arestul Politiei spaniole, fratele tinerei de 18 care a fost violata spunea ca nu doreste ca pentru o astfel de fapta sa plateasca toti romanii, dar in timpul manifestatiei acesta a recunoscut ca localnicii sunt furiosi pe romani.

„Lumea este indignata pentru ca romanii pun mana pe locurile de munca, vin sa faca rau, violeaza femeile asa cum s-a intamplat cu sora mea si nu e logic sa se intample astfel”, a spus Felix Parra, fratele victimei, pentru publicatia locala Hoy.es.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

2 Răspunsuri la NE-AM SĂTURAT DE ATÂŢIA ROMÂNI! O mie de spanioli au protestat la Almendralejo

  1. Bobo

    Saracii

     
  2. Bobo

    Vai de ei

     

Adaugă un Comentariu

*