Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Ne-a părăsit o prietenă dragă, Elena Oprescu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ne-a părăsit o prietenă dragă, Elena Oprescu. Dumnezeu să o odihnească în pace! 

elena k

O veste tristă s-a prăbuşit în această dimineaţă peste noi. Colega şi prietena noastră Elena Alexandra Oprescu ne-a părăsit pentru totdeauna. Elena, frumoasă, discretă, cochetă, inteligentă, afectivă, bună prietenă şi, mai presus de toate, mamă desăvârşită a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

A suferit în tăcere. A încercat să nu deranjeze pe nimeni, cu durerea ei, cu maladia care i-a devorat trupul. În tot acest timp, s-a im plicat în campanii umanitare menită să salveze viaţa unor oameni aflaţi în suferinţă. S-a lăsat pe ea la urmă…

Elena Oprescu va rămâne tot timpul în inimile noastre. Fără ea suntem mai puţini. Golul rămas, trist, dureros, nu-l va mai putea umple nimeni niciodată. A plecat la cer cineva din familia noastră, a gazetarilor, a celor care trudim pe tărâmul cuvântului scris.

Rămas bun, Elena! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Răspuns la Ne-a părăsit o prietenă dragă, Elena Oprescu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 1. Lupul Alb GetoDac Jedy ViV

  Intr-adevar … neasteptata vestea !
  O sa le transmit si eu celorlalti colegi de presa nentu’le. Vreau sa vad ce o sa spuna tovarasul Vasiliu ca pe el l-a servit cu dedicatie cand lucram toti la ziar !
  Saraca … s-a chinuit in tacere ! Eu am mai vazut-o in urma cu aproximativ un an sau un an si ceva . Se vedea pe fata ei ca era suparata si chinuita … dar totusi avusese puterea sa-mi zambeasca la salut !
  Dumnezeu s-o odihneasca in pace !…

  P.S. – Anuntati-l si pe Conu … si pe Marius Dumitrache … au lucrat si ei cu ea !

  *MultaViata*
  *Lupul*Alb*GetoDac*
  *Vicentiu*I*Voiculescu*
  *Zamolxienii*Zegetini*

   

Adaugă un Comentariu

*