Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Ne-a părăsit un bun coleg, Severin Anghelinu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ne-a părăsit un bun coleg, Severin Anghelinu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

anghelinu

Cu domnul Severin Anghelinu am împărţit aceeaşi redacţie pentru mai mulţi ani. Mai întâi la Jurnal de Dâmboviţa, apoi la Ziarul Dâmboviţa. În 2013, ne-a fost interlocutor şi excelent combatant în cadrul emisiunii „Dosarele MDI”, atunci când am abordat teme care priveau serviciile publice oferite populaţiei. Nu era dispus la concesii care să fie în defavoarea consumatorului cinstit, motiv pentru care a ales să prezinte public, la televiziune, cum suntem furaţi lună de lună pe factura de utilităţi.

Despre Severin Anghelinu putem spune că a fost un om de fotbal. Dincolo de a fi cronicar sportiv şi observator AJF, a fost implicat direct în acest fenomen, fiind omul care a pus piatra de temelie pentru echipa FCM Târgovişte, un copil pe care l-a crescut timp de 20 de ani. În această toamnă, a întrerupt colaborarea cu gruparea din Şotânga din cauza problemelor de sănătate.

Severin Anghelinu ne-a fost un bun coleg şi, îndrăznim să spunem, un prieten. A fost un om dispus întotdeauna să-i ajute pe tinerii gazetari cu sfaturi din viaţă, cu un cuvânt de încurajare. A fost dispus întotdeauna să-i ajute pe cei din jur. Poate pentru acest mod al său de a fi şi-a asumat rolul de preşedinte al unei asociaţii de proprietari din Târgovişte – nr. 107, prima care s-a constituit după desfiinţarea vechilor asociaţii de locatari. Şi din această postură a luptat pentru vecinii săi, iar blocul 68 din Micro VI a devenit unul model în municipiu.

Acum, la aflarea veştii că a trecut în nefiinţă, nu putem să spunem decât că târgoviştenii au pierdut un om care lupta pentru drepturile lor cu toţi furnizorii de servicii către populaţie: Termica, Compania de Apă, Distrigaz, Electrica etc.

Dumnezeu să te odihnească în pace, domnule Severin!

Adaugă un Comentariu

*