Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » NEATENŢIE: O maşină cu trei persoane la bord s-a prăvălit într-o râpă în Munţii Bucegi

NEATENŢIE: O maşină cu trei persoane la bord s-a prăvălit într-o râpă în Munţii Bucegi 

masina rapa 1

A fost ziua accidentelor în Bucegi! După ce de dimineaţă, un turist în vârstă de 69 de ani s-a răsturnat cu ATV-ul şi s-a accidentat foarte grav, în această seară trei persoane au văzut moartea cu ochii după ce maşina în care se aflau a pornit către o râpă, în apropierea Cabanei Cuibul Dorului. La locul accidentului au ajuns jandarmii montani și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sinaia.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, şoferul a oprit a uitat să asigure autoturismul, în momentul în care a oprit pe marginea drumul spre Dichiu. Înainte ca cei trei pasageri să coboare, maşina a pornit-o spre hău şi doar un copac întâlnit în cale a făcut să nu se întâmple o tragedie. Persoanele din interiorul autoturismului s-au ales cu o sperietură zdravănă. Maşina a fost în schimb avariată şi a fost nevoie de o platformă pentru scoaterea acesteia din râpă.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112 sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

masina rapa 2

Adaugă un Comentariu

*