Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Nebunie la nivel înalt!

Nebunie la nivel înalt! 

ion obagilaAţi văzut la ce se pretează unii bugetari mai de lux? Aştia cu care umblăm precum cu oul, că, deh, sunt spuma, siguranţa naţională, elita… Fac cămătărie, se ocupă cu şantajul! Dacă îi ajută veniturile şi funcţia, pot călca pe lege cu bocancul, chiar dacă este unul de jandarm…

Nu-ţi vine să crezi când auzi că DIICOT ridică un ofiţer superior din conducerea Jandarmeriei Române pentru comiterea unor fapte specifice clanurilor mafiote. Militarul nostru avea bani berechet, fiind plătit regeşte, şi împrumuta la greu, în special jandarmii mai prăpădiţi, dar nu aşa, din spirit de camaraderie… Corcodel le cerea dobânzi considerabile şi îi executa dacă nu se conformau. Bă, într-un mediu militar! Eşti nebun!

Săraca ţară. Ai ocazia tristă să vezi, deseori, cu ce se ocupă unii dintre protejaţii statului, trăitori din bani mulţi, cu haine gratis, hrană, casă şi cine ştie câte altele de care nu ştim noi, muritorii de rând.

Tocmai acum, în plin scandal al pensiilor aristocraţiei de stat, când de la general la tablagiu se dă buzna la prins de indemnizaţii speciale, apărură şi Corcodel de la Jandarmerie. Să pună bomboana pe colivă! Să vadă poporul că nu există limită. Omul, oriunde ar fi de sus şi de bine plătit, vrea tot mai mult şi nu se sfieşte să-şi râgâie a sătul în ceafă!

Ion Obăgilă

Răspuns la Nebunie la nivel înalt!

  1. tass

    de la general la tablagiu?asta e diferenta intre un jurnalist de elta si un purtator de microfon.nu stiu pentru cine.de maestre.altfel te vede lumea pe carari de munte cu microfonul in mana si altfel vezi matale tablagii.pai nu?ca ai scot multi la academia de ziaristi din urbea noastra.aprpo…facultate…de ziaristica e la zi nu?

     

Adaugă un Comentariu

*