Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NECAZURI PÂNĂ LA CAPĂT! Hoții au furat materialele pentru centrala termică a Școlii Smaranda Gheorghiu

NECAZURI PÂNĂ LA CAPĂT! Hoții au furat materialele pentru centrala termică a Școlii Smaranda Gheorghiu 

scoala smaranda gheorghiu

Ca să fie tacâmul complet cu problemele generate de lipsa căldurii în unele școli târgoviștene, mai lipseau hoții.

Dintr-o magazie a firmei ce execută lucrări de montare a instalației termice la Școala Smaranda Gheorghiu, persoane rămase încă neindentificate au sustras robineți, supape, scule și o rolă ce conținea circa 80 de metri de cablu electric.

Prejudiciul se ridică la peste 2.000 de lei. Poliția efectuează cercetări pentru depistarea autorilor furtului.

Răspuns la NECAZURI PÂNĂ LA CAPĂT! Hoții au furat materialele pentru centrala termică a Școlii Smaranda Gheorghiu

  1. ioanalexandru

    este de studiat faptul ca echipa de lucru a firmei constructoare a fost grabita de catre conducerea scolii, era foarte nerebdatoare sa se termine lucrarile pana la inceputul anului scolar, elevii au invatat in scoala, in conditii improprii, in mijlocul santierului pentru ca asa a vrut conducerea scolii, proiectul a fost realizat si avizat de catre conducerea scolii care este parte in proiectul de reabilitare. Pana a se da vina pe echipa constructoare, ar fi cazul sa se demareze o cercetare mai ampla, sa se constate cum de elevii au invatat din toamna in scoala, fara ca receptia lucrarii sa se fi realizat. DE CE DAM REPEDE VINA PE ECHIPA CONSTRUCTOARE SI PE PRIMARIE? Este cazul ca vinovatii sa plateasca scump, dar vinovatii stau in continuare in functii.

     

Adaugă un Comentariu

*