Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Neîncredere în deciziile comandantului!

Neîncredere în deciziile comandantului! 

ion obagilaExecuţia perfidă a lui Adrian Ţuţuianu, unul dintre cei mai importanţi lideri ai PSD, omul care a performat atât în fruntea Comisiei de Control SRI cât şi ca ministru al Apărării, a provocat rumoare în rândul social-democraţilor de frunte. Chiar şi cei foarte credincioşi lui Liviu Dragnea se gândesc că, oricând, o pot încasa de la şeful lor de partid, indiferent de prietenie, loialitate, rezultate şi profesionalism…

Adrian Ţuţuianu a fost un exemplu clar că Dragnea acţionează după percepte doar de el ştiute. Cum îşi simte imaginea în pericol, trecută în poziţia a doua, face ordine, calcă pe cadavrele camarazilor de partid. Împărţeala funcţiilor pe criterii de servilism este mai importantă la Dragnea decât munca asiduă în folosul ţării! Adică, are nevoie doar de marionete!

Mai nou, aflăm că s-a amplificat tensiunea în PSD. Motivul este generat de numirea noului ministru al Apărării. Fiecare gaşcă are omul său! Liviu Dragnea, după ce l-a forţat pe Adrian Ţuţuianu să-şi depună demisia, ar vrea ca Ministerul Apărării să fie condus de Mihai Weber, deputat PSD de Gorj, considerat a fi extrem de fidel şefului de la Teleorman.

Premierul Tudose, mâna care până acum a ridicat satârul la ordinul lui Dragnea, nu ar fi de acord cu această nominalizare, preferându-l pentru portofoliul Apărării pe Gabriel Vlase, deputat de Bacău. Ce-i drept, vine dintr-o zonă mai îndepărtată de teritoriul de influenţă a lui Dragnea. Rămâne de văzut cum se vor rezolva lucrurile. Posibil ca bomba să fie dezamorsată, renunţându-se la cei doi candidaţi susţinuţi, unul de Dragnea, celălalt de Tudose. Se va găsi un al treilea care să salveze aparenţele? Restul nu contează!

Ce nu ştie Dragnea (sau ştie!) este că, odată cu eliminarea mârşavă a lui Ţuţuianu, a deschis un nou capitol în PSD-ul până acum strâns unit în jurul conducătorului: neîncredere în deciziile comandantului! Să fie începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea?

Ion Obăgilă

P.S. – Mihai Weber şi-ar fi exprimat dorinţa de a nu fi nominalizat drept ministru al Apărării.

3 Răspunsuri la Neîncredere în deciziile comandantului!

  1. Afara cu javra de Tutuianu

    Domnule Obagila , imi pare rau ca va spun dar Tutuianu nu este valoarea aia de care vorbiti. Acest personaj este unul dintre cei mai nemernici oameni pe care i-am cunoscut. Dragnea e mic copil fata de aceasta jivina. Daca acest individ si javrele din trena lui dispare din zona de putere atunci voi putea sa spun ca judetul asta mai are o sansa. Negarea realitatii nu este o optiune. Stiti prea bine ca spun adevarul!!!

     
  2. Marian Vintila

    D-l Obagila, ar trebui sa publicatii din astea in legatura cu satrapul judetului , Tutuianu. Usor usor se va afla din ce in ce mai multe despre aceasta persoana si faptele lui de cea mai joasa speta. Cititi pw http://www.bugetul.ro articolele despre Tutuianu , mai ales cel in legatura cu doctorita de la Morteni. Si apoi incepeti sa publicati si alte fapte ale acestuia sau a acolitilor lui (vad ca e un cuvint folosit) de care sunt convins ca stiti dar nu aveti curajul sa le publicati. E timpul sa va detasati de satrap.

     

Adaugă un Comentariu

*