Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NEMULŢUMIRE: Constructorii de la Paltul Brâncovenesc de la Potlogi nu pun preţ pe calitate

NEMULŢUMIRE: Constructorii de la Paltul Brâncovenesc de la Potlogi nu pun preţ pe calitate 

palat potlogi 7 k (1)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Tutuianu, şi-a îndesit vizitele de lucru la o serie de obiective județene realizate și prin fonduri europene, al cărui stadiu de execuţie prezintă întârzieri sau, după cum a observat șeful județului la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, nu se pune preț pe calitate. La vizita de sâmbătă, Adrian Tutuianu a spus clar că nu este mulțumit de modul de lucru, de executarea finisajelor. Până în luna noiembrie Palatul de la Potlogi ar trebui dat la cheie, urmând să aibă loc inaugurarea. În ritmul actual de lucru, nu va fi gata.

Președintele Consiliului Județean va impune un ritm mai alert de lucru care, în schimb, să nu afecteze calitatea. După vizita la palat, Ţuţuianu i-a băgat în ședință pe șefii de șantier și pe cei din echipa de implementare a proiectului. Autoritățile de la Potlogi sunt totuşi mulțumite de ce s-a făcut până acum. Viceprimarul comunei ne-a mărturisit că, de când este Adrian Ţuţuianu președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lucrările la Palatul Brâncovenesc nu au fost întrerupte. Edilul ne-a mai spus că, din anii optzeci încoace, restaurarea complexului istoric a început și a fost stopată din diferite motive de zeci de ori.

palat potlogi 7 k (2) palat potlogi 7 k (3) palat potlogi 7 k (4) palat potlogi 7 k (5) palat potlogi 7 k (6) palat potlogi 7 k (7)

 

 

Adaugă un Comentariu

*