Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » NEMULŢUMIRE: Pe şantierul din zona PIDU A, muncitorii mai mult stau decât lucrează! Ultima găselniţă, nu au asfalt!

NEMULŢUMIRE: Pe şantierul din zona PIDU A, muncitorii mai mult stau decât lucrează! Ultima găselniţă, nu au asfalt! 

PIDU A 1

Primarul interimar al municipiului Târgovişte – Cristian Stan şi-a arătat astăzi, încă o dată, nemulţumirea vizavi de ritmul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii în zona Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) A, adică perimetrul de la Sala Polivalentă până la intersecţia cu Bulevardul Carol I, mai ales că municipalitatea nu mai are datorii către constructor.

„Nu mi s-a părut normal, ieri, la ora 15:30, când am fost pe teren, să nu mai lucreze nimeni pentru că nu mai aveau asfalt! Săptămâna trecută a fost decontată şi ultima cerere de plată. În momentul ăsta, ar trebui ca lucrările să fie executate într-un ritm foarte susţinut. Sper să-şi revină. Discut permanent cu ei şi sunt încă optimist. Mă deranjează foarte mult faptul că, în momentul de faţă, nu se finalizează Bulevardul Unirii. Putem pune două straturi de asfalt acolo şi astfel să scăpăm de un disconfort foarte mare pe zona aceea, care este foarte aglomerată. O să insist să-l finalizăm. Lucrurile astea sper să le rezolvăm într-o săptămână-două, dar depinde foarte mult şi de modul în care sunt organizaţi, de modul în care cei care se ocupă de lucrări în Târgovişte îşi fac treaba”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgovişte.

PIDU A 2

Adaugă un Comentariu

*