Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » NEMULŢUMIRE: Şantierul din Micro VI îi scoate peri albi primarului municipiului Târgovişte

NEMULŢUMIRE: Şantierul din Micro VI îi scoate peri albi primarului municipiului Târgovişte 

PIDU A 1

Primarul interimar al municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan le-a prezentat consilierilor locali situaţia planurilor integrate de dezvoltare urbană – PIDU A şi B. Expunerea cu privire la şantierul din Micro VI a fost una alarmantă, având în vedere că termenul limită pentru finalizarea lucrărilor bate la uşă, iar constructorul se cam face că munceşte, deşi municipalitatea nu înregistrează datorii faţă de acesta.

„Săptămâna trecută au turnat asfalt doar o oră şi jumătate. Dacă eram anul trecut pe vremea asta, aş fi reziliat contractul, însă acum ar echivala cu oprirea lucrărilor la acest stadiu. Suntem captivi într-o situaţie pe care trebuie să o luăm aşa cum este şi să o gestionăm. O să ne apărăm interesele cât mai bine posibil. A sista plăţile înseamnă, la fel, oprirea lucrărilor şi să rămânem cu oraşul în situaţia care este la momentul ăsta”, a precizat Cristian Stan.

În ceea ce priveşte PIDU B, adică Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, Micro XI şi Micro XII, lucrările au fost realizate în procent de 90%, iar edilul nu vede ce probleme majore s-ar mai putea ivi. Totuşi, este bine de ştiut că s-a dat aviz de neconformitate pentru strada Vlad Ţepeş. În consecinţă, asfaltul turnat în noiembrie 2014 va fi decopertat, urmând ca lucrarea să fie refăcută.

Adaugă un Comentariu

*